Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | oktober 10, 2015

A bloody mess

Hej igen. Min lugna lördagmorgon efter en god frukost slutade med att jag slet av lite av mitt hår och blev så arg och ledsen att jag inte ens orkade ryta till. 

Vår nya soffa, nya tavlor och relativt nymålade väggar är numera en bloody mess.

   
   
Blåbärssoppa överallt. Tack och lov för filtarna som skyddade en stor del av soffan. Men väggarna är helt förstörda. Måste måla om allt. Taket och hela vardagsrummet. Blåbärsoppan rann till och med in under ramarna och missfärgade printen. 

Bara för att två små kusiner till minimänniskor inte ville lyssna när jag gång på gång sa att de INTE fick kasta runt med tennisbollar. På bilden ovan med filtarna så ser du den tredje lilla boven 🙂

En plastmugg med blåbärssoppa fick sig en rejäl smäll av bollen och for upp och skvätte ner allt.

Snark! Är det enda jag orkar säga just nu.

Kram ❤️


26 kommentarer26 kommentarer om “A bloody mess”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh nä fyyyy 🙁 Känner igen det där med att de inte lyssnar gggrrr
  Kram kram
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej Hanna! Attans också men tyvärr så rä det sånt som händer….
  Blåbärssoppa kan vara svårt att ta bort men pröva med kokhett vatten att doppa filtarna i. Eller pröva denna tjejs tips :

  http://salque.blogspot.se/2008/06/blbrsflckar-r-omjliga-att-f-bort.html

  Svara
 • Det är dessvärre fläckarna på väggarna som inte går bort. Tack ändå. Kram

  Svara
 • Fy f**n, men för att tänka lite positivt tycker jag det blev lite snyggt på väggen;) kram

  Svara
 • NEEEEJ va JOBBIGT!! Och så just blåbär av allt.

  Anledningen till varför bolllek inomhus inte är en bra idé och varför du tjadade, är ju för att något lätt kan gå sönder eller annan olycka, så varför tog du inte av ungarna bollarna i stället för att tjata?

  Svara
 • Tack Lisa för ditt tips. Nästa gång ska jag inte säga till dem att sluta utan bara agera. Slita sakerna ur händerna på dem och strunta i att försöka lära dem att lyssna. Hade inte tänkt på det innan. Nu vet de i alla fall att de ska lyssna bättre för att annars kan saker som detta hända.

  Svara
 • Nääää så himla trist :((
  Förstår att du är helt knäckt ❤️

  Svara
 • Nej fyfan, jag lider med dig. Led mig helt seriöst igenom hela ditt inlägg så fort jag såg bilderna – shit, känns nästan som om det hände hos mig. VET hur jobbigt det är.

  Svara
 • Näää, vad trist o jobbigt! Stackare! Visst är det märkligt att de små ska hålla på, tills det händer en olycka. Hoppas de lär sig av det. En stor varm kram till dig Hannah!
  Ps. trots allt är det ”döa” ting men ack så förargligt.

  Svara
 • Förresten Hannah, om det är en vinyltapet, så testa med tandkräm.
  Låter tokigt, men där är slipmedel i det. Försöka duger. Kram

  Svara
 • Hej. Så tråkigt men ett litet tips till dig. Satt blåbärsvin i en martiniflaska som skulle stå varm i ca 14 dagar. Jag ställde den i köksfönstret (i söderläge) och tänkte inte på att jag skulle åka till Stockholmsskärgård i två veckor. (bor i Umeå) Men som den kloka kvinnan jag trodde mig vara så tänkte jag det blir nog bara bättre vin ju längre det står. Fixade med en granne som tog in post och vattnade blommorna. Dagen innan jag skulle åka hem så ringer min granne och säger att det har hänt en olycka i mitt kök. Flaskan med vinet har exploderat och hela köket är blåfärgat då både väggar,golv,tak, textilier och möbler. Hon låter det vara så dagen efter jag kommer hem så är det bara att ta tag i eländet. Allt gick bort förutom att marmorfönsterbrädan blev något blåmelerad. Jag använde mig av något som heter limtvätt (Jotun) finns i färghandeln och på textilier tvättade jag med tabort. Hoppas du får bort det mesta. Kram

  Svara
 • Åh stackare..
  Men tänk positivt (om det går) tills allt är fixat.. HALLOWEEN, det ser ju läskigt ut. Hehe

  Kram och lycka till ❤️

  Svara
 • & jag kan bara säja OWAW så läckert det blev!! rena konstverket som jag gladerligen skulle vilja ha på väggen!! 🙂 dock kanske i färg & inte soppa som börjar lukta urk he he 😉

  Torka av & kanske göra ett konstverk med att stänka på färg över det som kanske missfärgats efter avtorkningen?? varför måla om en hel vägg? 🙂 prova vet ja!! det skulle då jag gjort 😉
  Ta en titt till på vackra bild 1 igen! & tänk om & tänk nyskapande som bara ni har! 🙂 🙂 🙂

  Varm kram till hela härliga familjen! <3

  Svara
 • Oh….!!! Maj Gadd, känner din frustration och herregud om det händer (kan mycket väl hända hemma hos oss, vi har numera rödvin på ena väggen hmm) i nya huset som vi flyttar in i om några veckor. Kommer nog inte vara lika cool som jag var med rödvins incidenten…Jag skickar dig lite kraft. Kram

  Svara
 • *men fina du hannah!! <3 <3*

  Svara
 • Fick banne mig också ångest av att se det, haha såna I-landsproblem vi har, men shit happens. Hade dock kollat med hemförsäkringen vad som gäller och kanske också om kära syrran som äger ungarna (äger ?) har lust att bidra med korrigering av det hela.

  Svara
 • Oj hjälp… Jag hade nog slitit av mitt hår, på riktigt.. Men sånt där händer ju på mindre än en sekund… Kommer garanterat hända hos oss nån dag också… Suck. Och kram.

  Svara
 • Ojojoj kan bara ge dig en kram Hannah! ❤️

  Svara
 • Jag tycker också att det blev snyggt! 🙂 Men jag förstår att du inte är glad åt det! 🙁 Tack och lov att det inte blev personskador! Ting går ju att ersätta.

  Jag minns då min son var ca 3-4 år och han höll på att springa över soffan, ner på golvet, runt bordet, upp i soffan igen osv. Han skrattade så gott medan han höll på. Tjatade på honom att han skulle sluta innan han trillar och slår sig. Vilket han inte gjorde. Slutade alltså. Men trillade gjorde han… Pang! Ansiktet rätt ner i parkettgolvet… Tystnad och sedan vrålskrik! Tjockt blod rann ner över hans ansikte och till en början såg det ut som att det var ena ögat som var trasigt. Jag hann tänka att han hade fått en legobit, som låg på golvet, i ögat. FASANSFULLT! Det var ”bara” ögonbrynet som hade spruckit… Tack gode Gud! ❤️

  Kram! ❤️

  Svara
 • Stackars dig. Själv köpte jag blåbär på torget igår och satte påsen på köksbordet. Tänkte inte på att blåbär den här tiden på året inte precis är torra, så påsen läckte och blåfärgade bordet. Ska se om någon av tipsen du fått funkar. Men du har ju onekligen mer jobb framför dig…

  Svara
 • Jag har jättebra svampar som tar bort de flesta fläckar. Vin och skofläckar på tapeterna suddas bort direkt. Jag tror säkert att det funkar på din tapet. Jag kan skicka en svamp till dig imorgon om du skickar din adress till mig.

  Svara
 • Lagg av!!!!! Inte ok.. jag fick ont i hela kroppen nu… KRAM

  Svara
 • Ring ditt försäkringsbolag, det bör täcka detta:):)

  Svara
 • […] ”Jag slet av lite av mitt hår och blev så arg och ledsen att jag inte ens orkade ryta till”, skriver hon i sin blogg. […]

  Svara
 • Hej.

  Köp Rajt ”Vinfläcksborttagaren”. Funkar på både vin och bärfläckar.
  Säljs b.la på Cervera.

  Funkar på mattor, väggar, textiler osv. Helt enkelt superbra.

  Mvh Petra

  Svara
 • Tack för tips. Kram

  Svara