Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | oktober 21, 2015

Palma de Mallorca

Wow! Vilken stad Palma är. Har bara varit här i ett par timmar men förstår varför många förälskar sig i denna vackra stad och ö.

Har strosat runt och kikat i affärer på vackra byggander och gränder med små butiker och caféer. Har ju en fäbless för fina gränder 🙂

 
   
 Nu har vi satt oss på ett litet café och äter tapas och dricker Sangria.

Nu har vi det bra.   
Min favorit.

   

Tack för tips om restauranger och annat här på Palma. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Har drygt sex timmar på mig innan vi ska gå på MSC Preziosa igen. Hon står tryggt och väntar på oss i hamnen.

Är allt väl med dig?

Stor Kram ❤️ 


6 kommentarer6 kommentarer om “Palma de Mallorca”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh skulle gärna gå där i gränderna i mysiga Palma. Min man och jag hade en riktigt mysig semester där förra sommaren. Kul att få följa med på din kryssning 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!Jag heter Sanna å bor i Karlshamn,Blekinge.Måste bara skriva till dig,för jag blaev så glad å stolt idag.Läste i vårt annonsblad att ni ska börja sälja era kläder från femme collection i vår stad.Riktigt kul att vi får den äran.Har läst din blogg i många år,dagligen.Tycker du skriver så intressant om allt i livet.Både glädje å lite sorgligare saker.Följer förövrigt hela femmefamiljen,tycker alla är riktigt intressanta å roliga.Men som sagt är jag riktigt glad för er lansering här i vår småstad.Önskar er lycka å framgång i butik Arizona.Mvh Sanna

  Svara
 • Hej Susanne. Wow! Vad glad din kommentar gjorde mig. Tack ❤️ Det känns verkligen kul att finnas där med FME. Stor Kram till dig och tack än en gång.

  Svara
 • Älskar Palmas små fina gränder!! Och det ser underbart ut att kunna gå barbent, och sitta på uteservering.

  Svara
 • Jag var i Palma senast förra helgen. Gillar också den staden även om jag är lite mer frankofil egentligen.
  Vi var också på La Perla. Jättetrevligt ställe. Sällskapet njöt, men jag är själv inte så stor i italiensk mat, men vinet var gott! Hehe..

  Svara
 • Ohh ser underbart ut!! Mallorca är bästa ön!
  Kram Camilla

  http://www.nouw.com/Camothen

  Svara