Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:10 | oktober 27, 2015

Vinn biljetter till Monster Jam!

Hej min vän. Nu är det dags för en ny tävling. Något för hela familjen.
I samarbete med Monster Jam så lottar jag ut ett ”Familjepaket” á la 4 st Monster Jam-biljetter inklusive fritt Pit Pass till lördag 7/10.

Monster Jam är en världsturnerande familjeshow som den 7 november kommer till Friends Arena i Stockholm. Showen, som presenteras av Feld Motor Sports, går ut på att olika Monster Jam-team tävlar mot varandra i kampen om att vinna det prestigefyllda Monster Jam World Finals i Las Vegas i mars 2016.

Teamen består av en förare som kör tre fordon; Monster Jam-trucken, en ATV och en Speedster och tävlar i bland annat freestyle, racing och donuts . Även FMX-cyklar underhåller publiken med coola trix i showen.

Du kan starta motorfesten redan på förmiddagen med Pit Party – där kan du spana in fordonen innan showen, träffa och prata med förarna, kolla banan, få autografer och fota så mycket du vill.

Team Scooby-Doo körs av Bailey Shea. Coolt med en tjej.

Kom och heja fram de häftiga publikfavoriterna Grave Digger, El Toro Loco eller Max-D. Eller så kommer du och stöttar du vår svenske förare Alx Danielsson som kör team Blue Thunder! Gör dig redo för årets stora motorfest för hela familjen!

Spana in den här Monster Jam-videon HÄR! för att få en försmak på showen! Vill du veta ännu mer om Monster Jam kan du läsa vidare på www.monsterjam.se.

För att vinna behöver du bara svara rätt på denna fråga och lämna svaret samt motivering, varför du och din familj ska vinna, i kommentarsfältet nedan.

 ”Hur mycket väger en Monster Jam-truck?

 1. minst 4 ton        X. minst 4,5 ton      2. minst 5 ton

Kika in HÄR! om du behöver hjälp 🙂

Vinnaren dras nästa vecka på måndag 2/11.

Lycka till!

Kram ❤


98 kommentarer98 kommentarer om “Vinn biljetter till Monster Jam!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Svar: Minst 4,5 ton.
  Önskar vinna så jag kan ta med mig min dotter och hennes två fantastiska kusiner på detta evenemang. Den ene fyller år så det är en perfekt present.

  Svara
 • Minst 4,5 ton! Önskar vinna så jag kan ta med vår son och titta på monstertruckarna! Han älskar monstertruck och speciellt El toro loco! Vår son har en sjukdom som gör att han regelbundet måste lämna massor av blodprover vilket inte alls är kul och en av hans önskningar när provtagningarna varit som jobbigast var att få åka och titta på monstertruck så det vore fint att få överraska honom med detta! Håller mina tummar!

  Svara
 • Svar: minst 4,5 ton
  Jag skulle bjuda min dotter, sambo och systerson med pappa. Min dotter älskar maskiner och jag tror hon skulle tycks det vore jättehäftigt. Jag själv tycker väl sådär om sådana tillställningar

  Svara
 • Svar: minst 4,5 ton
  Hej! Med två söner och en svåger som är fullkomligt galna i Monster trucks, och så även jag :), så hade detta varit en överraskning som slår det mesta! Favoriten hemma är Grave digger, han som diggar att gräva, som min 4 åring säger 😉 Alla tre samlar på monster trucks, och trots åldersspannet på 35 år gillar de att leka med sina bilar tillsammans <3 Att få uppleva en helg tillsammans med dem när de får uppleva och dela sitt intresse tillsammans hade värmt mitt hjärta.

  Svara
 • Svar : Minst 4,5 ton väger den
  Motivering : Då julen närmar sig med stormsteg vore detta en perfekt julklapp i förväg till min familj som består av mig,mina söner William 9år och Wiktor 7år, en dag där vi kan rymma i väg från alla måsten och bara njuta av tiden tillsammans och se dessa gryma bilar.

  Svara
 • Rätt svar: Minst 4,5 ton. Jag vill så gärna vinna då jag har två små grabbar, snart 4 och 7 år gamla som skulle älska att få gå på Monster Jam. Även deras pappa skulle bli otroligt glad 🙂
  Tack för en bra blogg! Med vänlig hälsning Camilla

  Svara
 • Minst 4,5 ton.
  *
  Har länge funderat på vad som skulle kunna vara en rolig helg borta från vardagens bestyr hemma i Småland. Att få åka upp till Sthlm coh se det här vore perfekt! Och något som vi aldrig skulle ha råd att gå på i kombination med hotellnatt som krävs när det inte kommer till oss.
  Håller tummar och tår!

  Och önskar Vida god bättring! 🙂

  Svara
 • Svar: x. Minst 4,5 ton

  Vore så roligt med en liten weekend i huvudstaden. Båda barnen älskar dessa stora monstertruckar och det pågår ett internbattle mellan tjejer och killar här

  Hoppas lilla Vida kryar på sig!
  Konstigt att nätterna är värst, både när det gäller fysisk och psykisk ohälsa…
  Kram

  Svara
 • Minst 4,5 ton . Precis när höstlovet började hamnade dottern
  Maja på sjukhus. Nu har vi legat där i fem dagar och det blir troligtvis fler

  Svara
 • 4,5 ton .
  Halva kommentaren kom bara med så jag försöker igen. Precis när höstlovet började hamnade dottern på sjukhus och nu har vi legat där i fem dagar och det blir troligtvis fler

  Svara
 • Hej Hannah! Monster Jam, vilken dröm för en bil-traktor-maskin-fyrhjulingstokig unge som min Ville! Han skulle bli överlycklig för en sådan show! Han skulle dessutom må bra av lite uppmuntran då han är lite bedrövad över hans pappa som nyligen åkt iväg för ett års utlandstjänst.. Vi tar med oss två kusiner om vi vinner, tänk lyckan i dessa sex ögon!!

  Rätt svar är X. 4,5 ton

  Vänligen, Lisa

  Svara
 • Svar: X, minst 4,5 ton
  Skulle passa vår familj perfekt att få gå på Monster Jam. Har två söner och det börjar bli svårt att hitta aktiviteter som tonårs-kiillen vill hänga med familjen på. Men det här är en sån aktivitet! I en hektisk vardag hade detta varit ett härligt avbrott!

  Svara
 • Jag tycker att står olika vikt beroende på var man läser. De flesta väger 4.5 men de kan även väga runt 4 ton så det är svårt att svara på 🙂

  Hur som helst vill jag vinna för att min 6-årige son ska operera halsmandlarna i november och detta vore en fin ”belöning” för honom.

  Krya på Vida och hoppas hon kan sova i natt!
  hälsn. Anna

  Svara
 • Svaret är : minst 4,5 ton
  Skulle uppfylla min motorgalna sons högsta önskan, han har velat åka och titta på de stora monster truck bilarna sen han var liten och kallade dem ”monster kuk” ..mindre roligt för oss på förskolan

  Svara
 • Svar: minst 4,5ton
  Jag skulle gärna vilja ta med mig man och barn och tror att detta passar både den 11-åriga dottern och 15-åriga sonen och inte minst den motorintresserade mannen! En kul aktivitet för hela familjen så jag hoppas jag vinner så jag får överraska dem!

  Svara
 • Minst 4 ton gissar jag på

  Svara
 • Rätt svar är: minst 4,5 ton.

  Då jag i dagarna sagt upp min lägenhet för att flytta ihop med min stora kärlek vore det fantastiskt om vi kunde fira detta tillsammans med våra varsina (motorgalna!!) grabbar på 7 respektive 10 år. En helg i huvudstaden och Monster Truck-show blir ett perfekt sätt att fira att två familjer blir en <3

  Svara
 • Hej!
  Jag gissar på att en monstertruck väger över 4 ton. Mina söner har sedan de varit riktigt små alltid älskat monsterjam och vi har sagt i flera års tid att vi ska gå när de kommer till Sverige. Men som för många barnfamiljer så kommer livet emellan fyllt med arbete, skola, aktiviter och diverse sjukdomar så vi har tyvärr aldrig kommit iväg. Att vinna dessa biljetter vore en riktig dröm och en lycklig överraskning till mina söner och till maken förstås!!

  Svara
 • Oj svårt, googlar runt å hittar olika svar, både 4 och 4,5 ton är rätt!

  Min son Milian är tokig i bilar å allt som rullar
  – själv är jag bra på att baka bullar.
  Som ensamstående morsa vore det SÅ FETT
  att ge ungen å hans två gudpappor varsin biljett!

  Puss å kram från sköna norr!

  Svara
 • Hej! Minst 4 ton väger dom! Jag skulle vilja vinna biljetterna till min man och vår äldsta son som är i stort behov av egentid ihop. Maken har jobbat extremt mycket och det märks tydligt på sonen som saknar honom! Att få högre detta till dom vore verkligen toppenkul! Då kan dom ta med bästisarna och få en upplevelse utöver det vanliga

  Svara
 • Jag svarar X på frågan.
  Motiveringen då, jag har tidigare varit kontaktfamilj till en biltokig kille (som fyllde 8 år igår) efter min skilsmässa tog tyvärr detta åtagande slut. Jag skulle så gärna vilja vinna biljetter för att ta med den här gulliga lilla killen och mina döttrar på en once in a lifetime upplevelse

  Svara
 • Hej! En monstertruck måste väga minst 4,5 ton.
  Jag skulle så gärna vilja ta med min familj på det här, dels för att mina pojkar är tokiga i sånt här. Och för att vi har en ganska tuff tid bakom oss med alldeles för lite tid tillsammans alla fyra. Det skulle betyda så mycket att kunna göra någonting roligt tillsammans.

  Svara
 • Hej Hannah! En monstertruck väger minst 4,5 ton. Jag vill verkligen vinna biljetterna eftersom det vore den perfekta presenten till min 4-åriga monstertruck-galna son. Han leker, pratar, äter och andas monter truckar! Hans favorit är El Toro Loco och det vore en helt oslagbar present att kunna ge honom.

  Svara
 • Heh Hannah!
  Svar på frågan är X (de väger minst 4,5 ton).
  Jag skulle så gärna vilja bjuda mina söner på detta, men då ekonomin inte räcker till för en ensamstående mamma så har vi aldrig kunnat gå. Så jag önskar så av mitt hela hjärta att vi vinner. Vilken rolig tävling

  Svara
 • Mitt svar är X
  Min motivering: jag är gravid i V 30 och känner att mina två pojkar har fått lida av mitt extrema illamående som jag hade mellan V 6-23, dom va så duktiga under den jobbiga tiden då jag endast rörde mig mellan säng & toalett. Min man jobbade massor och hade förstås dåligt samvete då han fick höra många gånger att vår stackars sjuåring fick lov att värma frukostgröten i micron både till honom & sin 4 årige lillebror medan jag kräktes på toa. Nu mår jag iaf bättre, är trött och illamående men kräks inte alls! Det vore såå mycket värt för mig att få ge mina barn & min man den här upplevelsen innan lilla bebisen kommer. Det skulle dom vara värda!

  Svara
 • Hej! Svarar X på frågan. Skulle så gärna vilja ta med min biltokiga goa fyraåring. Han skulle bli överlycklig!

  Svara
 • Hej!

  Jag svarar X.

  Mina killar (man och två söner) skulle helt enkelt älska det här! Min äldsta sons bästa kompis ska gå och det vore så roligt att få överraska min son med det här.

  Svara
 • Svar: x (minst 4,5 ton)
  Det går inte att beskriva hur glad min son skulle bli över att få uppleva detta!
  Hoppas på tur!

  Svara
 • Svaret är X minst 4.5 ton
  Skulle vara fantastiskt roligt att få uppfylla en önskan för vår 5-åriga son som drömmer om att få gå på denna show!

  Svara
 • rätt svar är x.4,5 ton.

  min motivering är att min äldsta son har haft en tuff tid i livet och varit ganska nere av privata skäl. han har kommit efter i utvecklingen och främst med sitt tal. Det gör ont i mammahjärtat att se, det allra bästa han vet är just monster jam och därför deltar jag i denna tävling. (har läst din blogg sedan du var gravid med liv men aldrig deltagit i någon tävling).

  Svara
 • rätt svar är x.4,5 ton

  Min motivering är att min son har haft en tuff period i livet av privata skäl. Han har p.g.a det kommit efter i utvecklingen och främst med sitt tal. Det gör å otroligt ont i mammahjärtat att se. Det allra bästa han vet är monsertruckar så därför deltar jag i denna tävling ( har läst din blogg var dag sedan du var grvid med liv men aldrig varit med i någon tävling, men detta känndes viktigt.) mvh ida

  Svara
 • Rätt svar är; minst 4,5 ton.
  Motivering: Vore kul att få uppleva detta på plats med en bilgalen sambo och en son som just kommit in på gymnasiet och ska bli bilmekaniker. Misstänker att även dottern skulle gilla detta. Vilken grej för familjen!

  Svara
 • B, 4,5 ton.

  Min som o Man älskar dessa trucks o tittar på youtube klipp. Tänk och få se dessa live!! Min son skulle hoppa upp och ner o bli tokig av glädje. Han har varit sjuk ett tag och det skulle göra mycket att få komma ut och ta dit min son och man och även lilla kusin på detta. Den perfekta och ett högt uppskattad present <3

  Svara
 • Rätt svar är minst 4,5 ton. Min motivering är att jag är en fattig sjuksköterskestudent som på länge inte kunnat unna mina två pojkar det lilla ”extra” det skulle vara helt fantastiskt att få ha med dem på detta!

  Svara
 • X Minst 4,5 ton

  Efter tre tjejer som älskar prinsessor kom vår fjärde, en Calle. Han lekte med bilar och gjorde billjud redan vid 8 månader vilket var otroligt med de prinsessförutsättningar han har.
  Född samma dag som Vida, på BB Stockholm och nu en vild treåring som gör stunts med sin springcykel över grannens mur, skulle han älska att få se sina favoriter på riktigt!

  Svara
 • Svar X 4,5 ton
  Den 7/11 är vår mellanstors 7 års dag. Vad kan passa bättre, att på sin födelsedag än att få gå och titta på Monster Jam ! En häftig upplevelse för alla i familjen men framförallt för födelsedagsbarnet!

  Svara
 • Rätt svar är X
  Hade varit mysigt att få ta med mina grabbar på överrasknings resa och titta på monster trucks och få kvalitets tid ihop hela familjen. Hösten har slitit hårt på vår familj med både cancer och alkoholism i barnens nära relationer och det vore fantastiskt att få ägna en hel helg åt våra söner och bara släppa eländet på hemmaplan och fokusera på dom!

  Svara
 • Rätt svar: X 4,5 ton.
  Wow vilken tävling!! Jag skulle vilja överraska min son och hans bästis med att åka på Monster Jam. Två fyraåringar vars största intresse är monstertrucks. Med sig skulle dom få ta sina pappor som skulle vara mint lika imponerande 😀

  Svara
 • Rätt svar: X 4,5 ton.
  Wow vilken tävling!! Jag skulle vilja överraska min son och hans bästis med att åka på Monster Jam. Två fyraåringar vars största intresse är monstertrucks. Med sig skulle dom få ta sina pappor som skulle vara minst lika imponerade 😀

  Svara
 • Rätt svar är x, minst 4,5 ton!
  Skulle så gärna vilja vinna biljetter så att jag kan bjuda mina småsyskon på en rolig dag!
  De är från en liten by i Dalarna och jag har dem här över höstlovet men vi har inte kunnat hitta på så mycket ”stockholmsaktiviteter” eftersom man inte har råd. Men vi har och kommer ha en grym vecka tillsammans i alla fall men det hade varit skoj att ta med dem på ett riktigt stort galej! Dem är 14 och 11 år! Ha det bäst! Kram

  Svara
 • Svar : x minst 4,5 ton
  Som ensam tjej i familjen är det sällan någon som jublar över mina idéer på aktiviteter. Men om jag hade kunnat lägga fram det här hade jag nog åtminstone för ett tag fått titulera mig supermom!

  Svara
 • Hej Hannah

  Svara
 • Minst 4,5 ton!
  Vore så grymt att få ge det till mina två yngsta som i hela deras liv hängt med på storebrors alla sportaktiviteter. De gör det med ett glatt humör och klagar verkligen aldrig över att vi hänger i kalla ishallar hela helgerna. De är så värda detta och tänke ratt det skulle vara en fin present för storebror att ge till dom som tack.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Minst 4,5 ton. Min äldsta son som är 9,5 har pratat om denna show sedan i somras då han såg reklamen för showen för första gången. Snälla snälla snälla, kan vi inte gå? Han citerar reklamen.Alvin skulle bli fantastiskt glad om vi fick gå. Det skulle vara ljuvligt att få se denna glädje hos honom.
  Kram, Helena

  Svara
 • Svar- x minst 4,5 ton
  Jag skulle vilja vinna så att maken och våra tre barn kan göra något otroligt häftigt just den lördagen eftersom jag själv befinner mig i Ullared hela helgen med ett gäng kompisar och kollegor från jobbet

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Rätt svar är X. minst 4,5 ton! 🙂
  Jag skulle vilja vinna för att ge min bästa vän och hennes familj en upplevelse utöver det vanliga. Visst skulle det vara en rolig tillställning för min 8-åriga grabb med men just nu försöker jag lära honom livets viktigaste grundregel: Behandla andra som du skulle vilja bli behandlad själv. <3 Och där ingår ett givande och tagande.
  Så att få ge bort en sådan fin gåva skulle inte bara värma mitt hjärta utan även hans.
  Stora varma kramar Sandra

  Svara
 • Rätt svar: minst 4,5 ton.

  Det vore så kul att få göra något tillsammans med mina pojkar – man och två söner! De senaste 2 månaderna har vi knappt sett varandra pga jobb, resor, barnaktiviteter, skolaktiviteter etc. Att få uppleva detta som en familj vore fantastiskt!

  Svara
 • hej

  Tack för en underbar blogg <3 läser den varje dag 🙂
  Mitt svar är 1, min motivering: Min son som är 10år har alltid velat gått på monsterjam men aldrig vart vore en stor upplevelse för honom och hela familjen att få kolla på en sån cool show.

  mvh susanne

  Svara
 • Rätt svar:minst 4.5 ton

  Jag är gravid i v 36 och skulle så gärna vilja ta med mina två motor intresserade barn på 5 och 3 år på något extra kul innan bebis nr 3 kommer. Min son är som eld och lågor när han ser på reklamen på tv – men tyvärr har vi inte ekonomin i år för att själva stå för kostnaden av showen då lillebror i magen behövt allt som en bebis behöver.

  Svara
 • X Minst 4,5 ton
  Det skulle vara så kul att få ta med några från min stora brokiga familj. Först och främst min exmans son, 13 år som alltid har varit som min egen. Vi brukar hitta på massa skoj tillsammans bara han och jag men nu var det alldeles för länge sedan, mitt barnbarn 5 år samt systerson 7 år. De har alltid så himla kul tillsammans trots ålderskillnaden. Det här skulle verkligen göra deras dag!

  Svara
 • Hej Hanna,

  Rätt svar är minst 4,5 ton.

  Vår fordonstokige son skulle älska detta. Sambon jobbar otroligt mycket nu och missar så mycket i vårt vardagsliv, detta skulle vara en så rolig grej att göra tillsammans, alla tre. Jag skulle även ta med kusinen som även han älskar bilar. Båda pojkarna fick nyligen en varsin monstertruck modell liten av mormor och båda sover med dom i sängen. Varje frukost tittas det på monstertrucks på youtube 🙂

  Fortsätt sprida värme med din blogg <3

  Svara
 • Hej hej
  En Monster truck väger minst 4 ton så alternativ 1 !
  Vill vinna detta som present till min snart 6 åriga son Isak (fyller år 4/12)
  Detta vore drömmen att få gå på tillsammans med mig och en vän då resten av familjen är på fotbollsresa i Manchester Vore kul att då få hitta på något riktigt roligt med Isak när vi bara ska va hemma annars ! Hoppas hoppas och håller tummarna / Linda

  Svara
 • En monstertruck väger minst 4,5 ton!

  Jag skulle gärna vilja bjuda med min son på monsterjam. Han älskar bilar och vill gärna kolla monstertruck-filmer på youtube. Förra veckan var vi i Bromma och det stod en monstertruck på parkeringen och jag lovade sonen att vi skulle gå och kika på den efter vi handlar klart, men när vi kom ut hade den redan åkt därifrån. Han blev så besviken! Det skulle vara magiskt att vinna biljetterna och få ta med honom på showen!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Rätt svar är 4,5 ton.
  Det skulle vara en Dream come True för min 3,5 årige lille kille om han fick möjlighet att se monster trucks i verkliga livet. Han har ett flertal här hemma och kan titta på klipp med dem dagarna i ända om han själv fick bestämma

  Svara
 • Svar: Minst 4,5 ton och det enda jag skulle vilja ta med e min kära mamma dels att hon skulle få uppleva monster jam live och att det är dessutom i Stockholm är bara ett stort plus i kanten, komma till storstaden från småstaden skulle göra henne så gott och så skulle hon få bästa sällskapet: Mig!

  Svara
 • Minst 4,1 ton ska dom väga så det blir alternativ 1, minst 4 ton. Har i alla år tänkt att ta mina pojkar på detta men aldrig kommit iväg tyvärr. Håller tummarna för att kunna bjuda dom på detta i år.

  Svara
 • Hej.

  Svar: alternativ 1

  Det vore något för min glittriga lilla donna att se, så kanske hon inte bara önskar sig en barbie eller tre! 🙂

  Svara
 • Svaret är 1 (avrundat är det 4 ton). Jag skulle förhoppningsvis få galet många pluspoäng av min snart 4-årige son om han fick komma och se sin absoluta favorit El Toro Loco (som faktiskt körs av en kvinna, bra där!), vilket kan behövas då han sedan han fick ett syskon nog mest tycker att mamma är trött och gnällig 🙂

  Svara
 • Rätt svar: mnst 4,5 ton

  Jag skulle vilja vinna dessa biljetter till oss i familjen så att vi kan få koppla av och göra något roligt tillsammans. Det vore så kul att vinna nu när jag snart ska börja jobba igen efter att ha vart föräldraledig i 3,5 år, att få ett fint och rolligt avslut på detta kapitlet i livet, innan sjukdommar, vab, packa väskor, lägga schema, hämta på förskolan, lämna på fritids, lägga in barnens olika schemor, stressa och göra allt man ska göra i vardagen osv.

  Att storebror och lillebror i familjen fullkomligt älskar bilar, däck och motorer gör ju bara saken ännu bättre <3

  Svara
 • X. minst 4,5 ton

  Sonen på snart 9-år har velat åka på Monsterjam i flera år och i år är det verkligen dags att ta oss iväg. De senaste åren har jobb(pappans), sjukdomar(mamma och storasyster är sjuka) och elände (livet i allmänhet) satt stopp för en resa till Monsterjam men i år så är vi redo att åka och att vinna biljetterna vore toppen fint!

  Svara
 • Svar: minst 4.5 ton .
  Detta skulle verkligen uppskattas av min 5årige son och 36 årige sambo som älskar monstertrucks.
  här hemma har ni dom största bilfantasterna tror inte att man kan älska bilar mer än vad dom gör.
  Att få vinna denna överraskning till dom skulle vara då otroligt kul och skulle även bli en familje aktivitet som dom sent skulle glömma .
  Och med tanke på att det är farsdag dagen efter så skulle detta bli perfekt .
  Håller tummarna nu

  Svara
 • Svar : Som minst 4,5 ton.

  Sällan uppmärksammas (små)tjejers bilintresse, min dotter är 4 år och jag skulle vilja visa henne på nära håll att det är helt ok att som tjej (för hon älskar verkligen stora bilar) att tycka att detta är det häftigaste som finns.

  Tanken på att få ta med henne och hennes bror på detta och dessutom få möjligheten att bjuda med deras bil-älskande mormor vore ett häftigt men också väldigt kärt minne att få dela tillsammans. Vi skulle njuta av varenda sekund – alla fyra – !

  Svara
 • Minst 4,5 ton!

  Monstertruck-lek här hemma har varit poppis bland mina tre killar.
  Motorer, och coola truckar de alla väldigt mycket gillar!
  Men att se dem på riktigt på friends arenas motorfest
  vore den roligaste överraskningen, det vore bäst!
  Då skulle jag va en poppis mamma, det är givet.
  Och upplevelsen skulle vi minnas hela livet!

  Svara
 • Minst 4,5 ton

  Våra två döttrar som är 3 och 5 år skulle bli överlyckliga om dom får gå och titta på snabba, coola bilar. Och deras pappa skulle nog bli minst lika glad 🙂

  Svara
 • svar: X. minst 4,5 ton

  Mina barn, jag och killen vill så gärna åka och se dem live. Visade klippet och barnen skrek av lycka för det är 2 tjejer som kör. 😀 Så nu håller jag tummarna.

  Svara
 • Rätt svar : minst 4.5 ton

  Om jag vann så skulle jag överraska min lilla familj med en resa till huvudstaden.
  Vi har precis firat 17 år som par och detta skulle vara kul att ge maken o tonåringen!!

  Svara
 • Svar: X, minst 4,5 ton

  Lyckan skulle blir total om jag fick äran att få överraska mina två killar 7 och tio år med detta!! Finner inga ord för hur kul det skulle vara :). Tack för en fin blogg som jag följt i flera, flera år ;). Kram

  Svara
 • Svar; X minst 4,5 ton
  Jag har två grabbar, en hockeykille på 7 och en motorintresserad kille på 5 och tyvärr blir det ju så att denna delen på året blir det mest hockey som 5-åringen bara får hänga med på. Skulle vara så kul och överraska honom och resten av familjen med detta event.

  Svara
 • Rätt svar: x

  Vill du göra dagen för en småbarnsfamilj så, här är vi!
  Behöver man säga mer än 4,5 år och 1,5 år. Sömn. Vad är det?

  Svara
 • Svar: Minst 4,5 ton

  Mina killar (7 och 9 år) har undrat om vi inte kan gå på detta, men eftersom vi hade bokat resa till Gran Canaria då så var det inte aktuellt. Men så i förra veckan fick jag operera en inflammerad och brusten blindtarm och nu har vi fått boka av resan. 9-åringen blev helt bestört, han hade längtat så efter semestern. Det hade verkligen varit ett plåster på såren att få komma till Stockholm och uppleva detta!

  Svara
 • Rätt svar är 4,5ton!!
  Mina killar har tjatat om att få gå på det här! Men jag undrar vilka som hade tyckt det var roligast, barnen eller vi föräldrar!! På med hörselkåporna, nu kommer vi!!

  Svara
 • Rätt svar ska vara 4,5 ton

  Min äldste son Hugo fyller 8 år den 15 Nov så detta skulle ju vara den ultimata födelsdagspresenten för honom så därför önskar jag att vi vann dessa biljetter

  Svara
 • Rätt svara ska vara 4,5 ton
  Min äldste son Hugo fyller 8 år den 15 Nov så detta skulle vara den ultimata födelsdagspresenten till honom så därför tycker jag att vi kan få vinna dessa biljetter

  Svara
 • Svar 4,5 ton
  Ibland blir inte livet som man tänkt sig när en av de människor man älskar mest på jorden blir obotligt sjuk. Tiden tillsammans blir knapp. Tankarna far omkring. Oro, förtvivland, lycka, hoppfullhet, tacksamhet och massa mer oro i en salig blandning. Det har varit ett tufft år, framförallt för den som är sjuk men också för oss som står maktlösa vid sidan om. Vi har har nog varit dåliga på att våga boka nöjen det senaste året. Det hade varit underbart att komma iväg lite.
  (Håll ut ett tag till pappa, jag är inte redo att släppa dig än)

  Svara
 • Rätt svar är X, 4,5 ton minst. Den dagen har dottern i familjen gymnastiktävling. Detta är inte ngt som hennes båda bröder tycker är speciellt skoj, tänk om de fick kolla coola bilar istället. Då skulle lyckan vara total!!!

  Svara
 • Minst 4,5 ton. Jag skulle vilja överraska min trettonåring som under flera år fått stå lite på undantaget när vi åkt in och ut på sjukhus med en mycket svårt sjuk storasyster. Varje år frågar han om vi inte kan gå på ”monster jam” men tyvärr har ekonomin satt stopp för det. Kram

  Svara
 • Minst 4,5 ton. Sonens högsta önskan är att få gå på Monster Jam. Vilken besvikelse när vi inte kunde köpa biljetter till detta. Skulle vara underbart att få överraska honom med biljetter till showen, vilken glädje det skulle bli hos en kille på 8,5 år!

  Svara
 • Rätt svar är 4,5 ton.
  Skulle vara så roligt att få vinna detta och överraska sonen med. Han skulle tycka det är döhäftigt med dessa monsterbilar och så även jag.

  Svara
 • Min äldste son Eddie 6 år är motor tokig och önskade sig en monster truck tårta när han fyllde 6 år

  Svara
 • Rätt svar 4,5 ton

  Svara
 • 4,5 ton. Min son som nu är 15, blev lovad att gå för många år sedan. Jag hade glömt min plånbok hemma och detta blir jag påmind om flera gånger om året senaste fem åren! Skulle så gärna vilja att han får gå och se monstertrucks. Så kanske även mitt dåliga samvete läker och jag slipper bli påmind av honom

  Svara
 • Mitt svar: X, minst 4,5 ton

  TVÅ familjer skulle bli lyckliga om jag vann detta!! 🙂
  Äääntligen skulle vi få tummen ur att åka till Stockholm och då hälsa på min kompis med familj som vi träffar alldeles för sällan. Att i samma veva också få titta på Monster Jam = succé!! 🙂

  Svara
 • Hej jag är gärna med och tävlar och mitt svar är: minst 4,5 ton. Om jag har turen att vinna så hade jag tagit med min man som är helt tokig i sånt här så det hade varit en rolig överraskning och ge honom detta i present såklart så hade mina 2 barn också följt med och vi hade passa på att ha en rolig dag tillsammans och få komma hemifrån lite och hitta på nåt kul som en familj.

  Svara
 • Minst 4,5 ton. Har en liten kille här hemma som helt enkelt älskar monster truck och samlar på sådana bilar, han skulle bli överlycklig om vi kom med den överraskningen att han får åka och titta på Monster Jam i år!

  Svara
 • X 4,5

  Har en 6 årig son som älskar sina monster trucks. Vore en stor upplevelse att få se dem live. Detta skulle göra vår Stockholms helg till den bästa!

  Svara
 • Svar:4,5 ton.
  Min William fyller 7 år imorgon (1/11) och detta vore den mest HÄFTIGA present att ge honom. Leksaker i all ära men en upplevelse av något slag är alltid det barnen minns BÄST. Och just denna upplevelse skulle jag vilja ge min son att få uppleva själv tillsammans med sin pappa. En stund för bara dem två och ingen storasyster som bråkar eller en lillebror som stör. Tack!
  // Carro

  Svara
 • Hej!
  Svar: X 4,5 ton.

  Det skulle vara så fantastiskt kul att få överraska min son + hans kusin med 2 biljetter till Monster Jam. Tro mig, en dröm skulle gå i uppfyllelse för dem båda. De är biltokiga och har båda önskat sig detta. Kul att få umgås med systern min också!

  Med vänlig hälsning Susanne

  Svara
 • Svart: x minst 4,5 ton
  Skulle så gärna vilja ta med min son som
  Missade sin chans förra året då han blev magsjuk
  på vägen till monster jam, så det var en mycket
  besviken kille som fick åka hem!
  Tack för en jättebra blogg❤️

  Svara
 • Rätt svar är X, alltså minst 4,5 ton. Min son skulle bli obeskrivligt glad om han fick chansen att gå på denna tillställning eftersom hans kompisar ska åka på detta. Det skulle bli ett oförglömligt minne för min tappre lille 6-åring!
  Kram Sara

  Svara
 • Min pojkvän och jag brukar varje år bortse från våra tråkiga rutiner
  Och åka till godtycklig arena och kolla på dessa häftiga maskiner
  Att se dessa 4,5 ton tunga kraftpaket
  Kan både hos gamla och unga leda till någon typ av besatthet
  Förra året var vi tvugna att vara riktigt snåla
  Och kolla på monster jam i Rimbo, vår lokala byhåla
  Så snälla Hanna, skicka oss till friends arena nästa vecka
  The look on min pojkväns face skulle ingenting knäcka!

  Svara
 • Rätt svar är X – minst 4,5 ton.

  Min 8:årige son har alltid varit biltokig och har också samlat på leksaksmonstertruckar. Vi har dock aldrig haft råd att gå på monsterjam och det skulle vara en fantastisk upplevelse för honom att få göra det. Lillebror och storasyster skulle också få följa med.

  Svara
 • Vilken härlig tävling.

  X. Minst 4,5 ton.

  Då varken jag eller min familj varit på Monster Jam och fått uppleva dess spaktulära hästkrafter. Skulle det för oss vara en stor glädje och ära om vi fick uppleva denna motorfest live där vi även får chansen att gå på Pit Party där vi får spana in fordonen och träffa förarna innan showen. Jag håller nu tummarna att vi får vinna.

  Svara
 • Svar: X – minst 4,5 ton.
  Min son älskar Monster jam och har alla leksaksbilar. Att låta han se dem på riktigt skulle göra han super glad!

  Svara
 • Rätt svar: X – minst 4.5 ton

  Tanken var att vi detta år skulle gå hela familjen på Monster Jam, men efter oförutsedda utgifter så finns inte pengarna. För våra barns skull så vore det en otrolig dröm att få uppleva monster Jam i verkligheten, se dessa häftiga fordon ta över på friends arena samt att hejja fram dom coolaste bilarna i en värld full av motorer och muller. Nu håller vi alla tummar vi har för att drömmen kan bli sann!!

  Med vänlig hälsning, Catrine

  Svara
 • X. minst 4,5 ton

  Det skulle vara kul att få ta med sönerna på något roligt när vi blir utslängda från hemmet då frun har tenta på tisdag och vill plugga det sista inför den utan att bli störd av oss.

  Svara
 • Rätt svar är x.
  Å vad jag denna gång hoppas på turen!
  Bokade biljetter till äldsta sonen och pappan för några v sen. Tyvärr är biljetterna dyra så att gå hela familjen skulle gå va inte ett alternativ. Tänkt att få åka hela familjen så att även lillasyster och lillebror fick följa med vilken lycka för dom och inte minst för mig. Även kusin skulle få följa med! Hoppas hoppas hoppas ✊

  Svara
 • Rätt svar: X) Minst 4,5 Ton, Jag har aldrig varit på Monster Jam så jag är väldigt nyfiken på detta evenemang,samt vill göra roliga saker med familjen!

  Svara
 • Svaret är X minst 4.5 ton.
  Detta vore den absolut bästa julklappen till min familj. Jag har två monstertruck-tokiga barn där gravedigger går flera gånger dagligen på youtube!
  Att få se deras totala lycka om vi fick möjlighet att se detta live, skulle jag kunna leva på resten av mitt liv med ett stort leende på mina läppar. ❤️

  Svara