Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | oktober 29, 2015

Från tanke till verklighet 

Hej min fina vän. Hoppas allt är väl med dig. 

Förlåt för min dåliga uppdatering den här veckan. Har ju massor att berätta, bilder att visa och så ska jag ju ge dig en sammanfattning av vår fantastiska resa med MSC. Men jag kom hem till ett smått kaos 🙂 

Nu är det lite lugnare dock. Jag kom hem från Malmö inatt, Vida är pigg och kry och höstlovet med barnen börjar kännas som ett höstlov.

Jag och Vida är hemma och nu sitter hon och tittar på Disney Junior så jag passar på att skriva till dig.

Igår när jag kom ner till Malmö så åkte jag direkt till Marty. Där möttes jag av FME överallt. Så grymt! Packade goodiebags och förberedde inför kvällens event.

  
   
   
Eventet igår var så lyckat och fint. Känner mig tacksam och glad över att få jobba med något jag verkligen älskar. Att få sitta ner med vår designer och ta fram en hel kollektion. Från tanke till verklighet. Riktiga plagg som jag sedan får se i butik, och det som gör mig gladast, att se det på någon. Bästa känslan. Hela processen är så spännande. 

  
Det är vi fyra som är Femme Collection. Ett bra team och ett riktigt familjeföretag. Jesper och Angelica är gifta och Jesper och Peter är bästa vänner sedan de var barn. Och jag är god vän med Angelica och som du redan vet gift med Peter 🙂

Väntar på massor av fler bilder från vår duktiga fotograf Tommy som fotograferade under kvällen. Ska visa dig så snart jag fått dem.

  
Marica och Fnulan kom och förgyllde kvällen lite extra.

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Från tanke till verklighet ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar verkligen era klänningar, speciellt Elina dress som jag har i två olika färger! Så snygg och skön så nu funderar jag på att köpa ytterligare en färg, bordeaux. Passar både till jobb och fest beroende på vad man har för accessoarer och skor till. Sen har jag även köpt Fanny dress i svart men den har jag inte hunnit använda ännu. En perfekt snygg- och festklänning!! Måste säga att alla era kläder är helt i min smak!! Lycka till!!

  Svara
 • Tack så jättemycket för igår! Väldigt trevligt som vanligt! Lite roligt att det inte såg ut som på bild nr 2 särskilt länge – med en riktigt snygg vandrande reklampelare iklädd Sara Dress Print var det snart tomt både på bordet och hängaren där dessa klänningar hängt. Nej nu ska jag in på er hemsida och titta! Så skönt att Vida är bättre förresten <3
  Kram

  Svara
 • Vad otroligt roligt att det går SÅ bra för dig, för er. Vad härligt, jag visste att det skulle gå så bra och framåt för dig. Snart finns du i alla möjliga butiker och tidningar och märket bara växer och växer. 😀 Jag bär stolt dina kläder. För finare människor får man leta efter. 😉

  Svara
 • Har nästan alla tröjor nu och tycker de är lite unika, att man kan känna sig jättefin med lite assecoarer och så, eller skrota runt i dem på landet med mysbyxor och raggsockor. Hela tiden så himla sköna!

  Svara
 • Jag undrar vad ni har för storlekar på Femmekläderna. Älskar dom på bilderna men har ännu inte sett dem i verkligheten. Tack på förhand för svar

  Svara
 • Hej Stina. Alla våra plagg finns i XS-XL. Hoppas du kommer gilla dem live också 🙂

  Svara
 • Tack snälla för en jättetrevlig kväll med snygga kläder och perfekt tilltugg och bubbel! Trevlig helg:)

  Svara
 • oj men va kul att se femme överallt lycka till me allt

  Önskar en fin helg kramar

  Svara