Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:39 | november 2, 2015

Värmeljustvång

Hej vacker. Har din måndag och vecka börjat bra? 

Jag har suttit på vårt kontor idag på förmiddagen och på eftermiddagen hjälpte jag My. Hon har flyttat till Sigtuna och håller på att göra iordning i sitt nya hem. Vi tog en sväng till IKEA och fyllde vår stora bil. Kunde inte låta bli att köpa ett gäng värmeljus när jag ändå var där. Ett slags tvång jag känner 🙂

   
 
Passade på äta deras goda kycklingfilé.

  
Jag och My.

Mys vän Sara från Kalmar är också uppe och hjälper henne. Vilket steg för My att flytta upp hit. Modigt och kul.

  
Sara aka Kalmarfrun.

Ska laga middag nu när barnen leker. Får passa på när det är frid och fröjd. Än så länge inget bråk och skrik 🙂

Stor Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Värmeljustvång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag skulle aldrig överleva hösten utan värmeljus

    Svara
  • haha roligt inlägg hos My om att vakna av en främmande man nära sängen.. fattade inte riktigt . men det var lugnt i alla fall. 😀

    Svara
  • Gokväll från denna nattböna. Jag har med dille på ljus och värmeljus, måste alltid ha en oöppnad paket liggandes, men nu ekar det i den lådan så ett IKEA besök är på agendan imorgon. ..kram från Skåne

    Svara