Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | november 9, 2015

Upp och ner

God måndag min vän. Hoppas att din helg har varit bra och att denna nya vecka börjat på bästa sätt.

Igår kväll var jag sjukt deppig. Trots att dagen varit så fin och mysigt. Men du vet när man har PMS och så hade jag tjafsat med barnen och kände jag mig väldigt ledsen och besviken på en vän. Så är ju livet. Upp och ner går det, i stort som smått.

  
Så här ynklig var jag 🙂 Svullen näsa och rinnande mascara av tårar. Vida sa, mamma dina tårar är svarta. 

Men nu till det trevliga i helgen. William var hos en kompis. När barnen blir tonåringar ser man tydligen inte lika mycket av dem tyvärr 🙁 . Men alla andra var hemma. Mio fick ingen riktig tårta på sin födelsedag, bara min paj, så tårtan fick han i lördags istället. Han ville så gärna ha en och det är ju aldrig dumt med tårta.

   

12 ljus att blåsa ut och önska sig något.

 

I lördags var vi också förbi My och Ludvig och välkomnade dem lite extra till Sigtuna. Vi var i deras fina lägenhet och barnen fick ge en inflyttningspresent till Liv. Sen gick vi ner på stan och åt mat på Valvet.  

 
  
Hittade mig själv i tidningen Hälsa och Fitness hemma hos My. 

En regnig och grå helg men ändå varm och ljus med vänner och familj.

Idag är Vida hemma. Hon har hostat mycket på nätterna vilket gör att hon inte får en bra sömn. Hon måste få tillbaka full ork och kraft efter att hon var så dålig på höstlovet. Så vila och lugn gör nog susen för den lilla damen. Hon är iofs lika pigg och galen som alltid på dagarna 🙂 

Jag ska strax iväg en snabbis och lämna höstkollektionen av Femme Collection till min vän Linn som ska ha en visning hemma imorgon. Du vet väl att vi har homesale? Våra representanter hittar du på hemsidan HÄR! Bor du i Stockholm där vi inte har någon återförsäljare är det ju perfekt att ha en tjejkväll med glögg och shopping hemma nu inför jul.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Upp och ner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kram på dig !

  Svara
 • Men fina vackra du!!! Vad rädd jag blev när jag såg bilden på dig, så ledsen och allt. Trodde det hänt något RIKTIGT tragiskt, du vet… vågar inte ens skriva ut det. :/
  Men jag beklagar det så djupt, att bli sårad av vänner, vem orkar, det är så hjärtskärande och knäckande. Personer man ska kunna lita på, personer man anförtror sig till.
  Elaine Eksvärd gick igenom samma sårade känsla och var ganska illa berörd av det hela, hennes ord är kloka, läs hennes blogg, det var någon vecka sen hon skrev om det däremot.

  Jag hoppas din PMS släpper, din vän blir vänligare eller att du får styrka att gå vidare med vänner du kan lita på.
  Stor tröstande kram till dig Hannah. Ha en fin måndag. <3

  Svara
 • Skickar lite varma kramar i höstrusket och hoppas att måndagen blir fin!
  Kram

  Svara
 • Stor varm kram till dig i höstmörkret! Ha en bra vecka Hannah!

  Svara
 • Styrkekram till dej Fina Hanna!

  Svara
 • Skickar massor med kärlek

  Svara
 • Skickar Dig en stor styrke kram! Hoppas du känner Dig lite gladare idag…

  Svara
 • Hoppas det känns bättre idag!

  Svara
 • Önskar att jag också såg så där bra ut när jag var nygråten o PMS-ig:)! Kram på dig

  Svara
 • Styrke kram till dig! Här var de en tårfylld måndag också, en i min närhet valde att ta sitt liv i helgen o de är så fruktansvärt obegripligt o sorgligt alltihopa. Ibland gör livet sånna vändningar som rycker omkull en.. Det värsta är att livet o allting runt omkring måste bara fortsätta. Man får försöka hitta styrkan!
  Ha de fint, kram!

  Svara
 • Varm kram till dig fina Hannah!

  Svara
 • Fina Hannah

  Stor kram till dig <3

  Svara
 • PMS är verkligen så jobbigt 🙁
  Om Vida hostar mycket på nätterna så prova ”lökmetoden” där du klyftar upp en lök eller två och lägger i en bunke och sen häller du på kokande vatten och ställer bredvid hennes säng. Byt ut vattnet innan ni lägger er! Var själv skeptisk innan vi provade detta men fungerar fantastiskt bra och alla i familjen får sova 🙂 Kram

  Svara
 • Skickar en varm tröstekram till dig jag med ♥. Det gör fruktansvärt ont när vänner sviker. Låt tårarna rinna. . . Älskar att du vågar visa upp det i bloggen. Ta hand om dig och hämta ny kraft från din fina familj 🙂

  Svara
 • Kram till dig fina Hannah ❤️!

  Svara
 • Stor kram!! Heja dig 🙂

  Svara
 • Hoppas du är glad igen, eller att det i alla fall känns lite lättare!!

  Svara