Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:20 | november 16, 2015

Tågfrulle

God måndag min vän. Har du haft en bra helg? 

Jag sitter på pendeltåget in till stan. Äter min medhavda frukost och håller på att somna mellan tuggorna. Är i stort behov av en kaffe så jag piggnar till. Sov då dåligt inatt. Drömde mardrömmar om giftspindlar som kröp in under min hud. Vidrigt.

  
Men det ska bli en bra dag ändå. En dag och kväll med möten, jobb, systermys och egofix väntar.

  
Min stora vackra flicka Liv. Så full av kärlek och godhet. Foto: Fnulan.

Min sömnbrist kan också bero på att denna flicka och hennes lillasyster hälsade på i min och Peters säng inatt 🙂 

Önskar dig en bra start på denna nya vecka.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Tågfrulle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go morgon Hannah, vill att du ska veta att jag ber för dig o din familj. Tycker att du är en bra förebild för många! Kram

  Svara
 • Tack snälla Maria ❤️

  Svara
 • Du har så fin familj Hanna mycket kärlek hos er det märker man. Kram på er

  Svara
 • Rågkusar, min favorit också:) Tänkte på det du skrev härom dagen, att du gick upp en timme före resten av familjen för att få en lugnare o trevligare morgon. Det borde jag också göra, känner alltid att jag är för stressad och grinig på morgonen och då är ju inte tålamodet oändligt när det ska fixas och trixas med strumpor o vantar o annat som hör familjevardagen till… Kram kram

  Svara
 • Ha en fantastisk dag och kväll ❤️
  Både du och Magdalena är
  värdiga vinna av årets mamma 2015❤️

  Svara
 • Hoppas att du piggnade till och fick en fin dag med både jobb och nöje ❤️

  Kram

  Svara