Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:50 | december 1, 2015

Tusen år till julafton

God morgon vacker. Hoppas allt känns bra denna morgon.

Här hemma har vi tittat på julkalendern och ätit frukost i soffan. Jag tyckte verkligen om den men kanske inget för de minsta. Kan tycka att julkalendern ska vara mer fantasi och äventyr. Trolltider var min favorit. Minns du den? 

Men tillbaka till årets så kan det ju vara bra att barnen lär sig något också 🙂

 
Önskar dig en fin dag.

Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Tusen år till julafton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Frukost i soffan framför julkalendern kan va det mysigaste som finns! <3

  Svara
 • Ja Trolltider var alldeles fantastisk. Tyckte även om Familjen Hedenhös som var för nåt år sen, samt Mysteriet på Greveholm 🙂

  Svara
 • Trolltider, Albert och Herbert och Teskedsgumman var riktigt bra 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Regnbågslandet var min stora favorit.
  Herkules bravader var också bra, kommer i håg att Tage Danielsson åt en telefonlur från en telefonkiosk av lakrits.
  Kram <

  Svara
 • Jag älskade också trolltider..har den på DVD hemma och framförallt min yngsta dotter har plöjt dem om och om igen. Jag älskar julen, bästa tiden på hela året och framförallt nu…tiden fram till JULAFTON när man kan njuta innan stressen kör igång 🙂 Tyvärr så är vi i slutet på vårt husutbygge och allt är kaos så jag har inte julpyntat än..snyft..men snart hoppas jag..Ha en underbar dag!

  Svara
 • Mina barn tyckte inte om årets julkalender. De tyckte det var för mycket ”fakta” eller dokumentär över det hela. Det kanske blir mer spännande sedan? De har verkligen älskat Greveholm-kalendern och Hotell Gylleneknorren. Jag vet inte om jag fick till namnen rätt. Jag tror årets kalender går hem hos de vuxna, men att barnen vill ha en spännande historia.

  Svara
 • Min favorit är Julens hjältar, från ’99. Underbar julkalender med Jonas Karlsson och Kim Andersson bl a. Dom spelar julpynt och det är en riktigt spännande och julig kalender. Kul för både barn och vuxna. Vi kollar på gamla julkalendrar på youtube. Smidigt att ta nåt avsnitt då och då.
  Mvh Mia

  Svara
 • Tycker samma som dig,jag gillade den men inte riktgt barnen här hemma! Trolltider var & är min favorit 🙂

  Svara