Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:39 | december 26, 2015

Julfirande och kollektiv

God morgon vacker. Hoppas allt är väl och att du haft ett fint julfirande. Berätta gärna.

Vi har haft det ljuvligt ute på Krägga Herrgård. Vi har inte gjort annat än att äta och umgås 🙂

Älskar kollektivkänslan när vi alla bor tillsammans. Kanske hade blivit småjobbigt i längden att bo i samma hus men jag hade velat på samma gata som mamma och Gunnar, syster och hennes familj, pappa, Marie och Leon och svärmor Marianne och Urban och Peters syster och hennes barn också. Allihopa!

Alltid vara nära varandra. Låta barnen springa mellan husen, kunna hjälpas åt med allt och umgås varje dag. Vilken dröm.

 

Gunnar och mamma.  

Liv och en prickig liten glad.

    
 
På julafton åt vi en god jullunch, en fantastisk kalkon, innan Kalle Anka och paketöppning i vårt hus.

  
I huset väntade paket till alla barn och lite till oss vuxna. Vi hade bestämt att inte köpa till varandra utan Herrgårdshelgen var vår julklapp till hela familjen men vi hade allt något litet i alla fall.

  
En glad Liv kramar om morfar och mormor och tackar för sina julklappar.

Vi hade det så mysigt. Framåt kvällen bytte vi om till festkläder och gick till Herrgården för ännu mer mat och julfirande 🙂 Julbuffén stod framdukad.

  
Hade min nya fina klänning från Malina.

  
 
Syster, My och jag.  
   
Vida och Liv lekte med sina pysslelådor, som de fick av Mimmi, när vi andra satt och pratade efter middagen. 

  
Puss på världens bästa mamma. Maggan hade en klänning från Dry Lake, mamma Hannah Dress från FME och jag i Malina.

   
 
Igår lämnade vi Krägga Herrgård efter lunch och for hem till oss och bytte om till mjukiskläder och frossade pizza. Precis som juldagen ska vara. 

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Julfirande och kollektiv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken härlig jul ni verkar ha tillsammans med alla nära och kära.
  Känner så väl igen mig i dig och Magdalena jag har alltid velat ha ”hela” min familj i närheten och älskar att umgås med dem.
  Jag är uppvuxen på samma sätt med att fira jul tillsammans med moster, kusiner och mor och farföräldrar, visserligen var mina föräldrar skilda men eftersom vi bodde i samma stad kunde jag ändå fira julafton med båda sidorna. Jag har så fantastiska minnen från min barndom och vill verkligen att mina barn ska få känna som jag, tyvärr ser förutsättningarna inte ut som då med alla utspridda lite här och var i landet och det är svårt att få till så alla kan träffas. I år blev det bara vi i familjen pga olika anledningar, det blev en lugn och fridfull jul och skönt att kunna göra precis som vi ville, men lite väl tomt och tyst utan släkten så nästa år blir det fullt hus igen ; )
  Hoppas ni får en lugn och skön fortsättning och ett gott slut.
  Kram Malin ❤️

  Svara
 • God fortsättning på helgen Hannah! OBS! Hur får jag fram hur storlekarna era kläder? E de små eller normala i storlek? Köpte en tröja innan jul på Lindex o tog st.L, men ibland skiftar det. Vad tycker du? Det är den fina cardigan som du bär på bilden (vinröd) Tackar på förhand.

  Svara
 • När man ser bilderna på dig Hanna så ser det inte ut som om du frossar speciellt mycket. Antar att du åt den lilla pizzabiten som ligger högst upp på tallriken 🙂

  Svara
 • Hejsan, har följt din blogg ett tag, och måste beundra er sammanhållning i familjen/bonusfamiljen. Lever själv i en lite liknande familj sedan 22 år, men vi har tyvärr inte lika fina förhållanden mellan vuxna.
  Ni verkar ha så kärleksfulla och varma föräldrar, man behöver se bara se deras fina ansikten på bild, så blir man lugn och fridfull inombords.
  Ha en fin fortsättning till helgen!

  Svara
 • Vilken mysig julafton ni ser ut att ha haft, så smart och kul att åka iväg sådär och fira på en herrgård hela gänget. Supersnygg klänning hade du också!

  Ha det gott!
  Kram

  Svara
 • Vilken otroligt fin klänning från Malina du har på dig! Får jag fråga vilken storlek? Ha det super!

  Svara
 • Jag har S i den. Kram

  Svara