Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:53 | januari 13, 2016

Linas Matkasse

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.

Jag har sovit rätt kasst inatt men idag kommer Peter hem så då ska jag nog få bättre sömn. Vaknar stup i kvarten när jag är ensam. Tror att jag hör ljud och hasande fotsteg. Kanske beror det på att jag kollade på skräckfilmen innan jag somnade 🙂

Jag ska strax lämna barnen på skolan och fara in till stan på några möten. Har en kul dag framför mig. Måste bara piggna till. Får ta med mig en termos kaffe i bilen.

Jo, jag måste ju berätta om min Linas Matkasse upplevelse. I måndags kväll kom min första kasse. Det var så mycket fina och goda råvaror. Mycket ekologiskt vilket är viktigt för mig. När jag plockat upp alla råvaror så kollade jag direkt veckans meny. Så mycket gott! Wow! Det här hade jag aldrig kommit på själv än mindre kunnat laga om det inte vore för detta.

Kycklingrätt med mynta och stekt banan, fläskytterfilé som ska tillagas i ugnen och serveras med chilikräm och sötpotatis, spättarullader med dillstekt blomkål samt en pasta med bl a kapris och broccoli. Så fina rätter. Känner mig redan nu som en mästerkock 🙂Igår lagade jag den första rätten och den blev magisk. Det jag hade trott skulle vara svårt var hur lätt som helst att laga.

Vår första middag från Linas var krämig köttfärsgulash med persilja och baguette.


Så god!!! Jag toppade min mat med lite extra chiliflakes. Gillar hettan.


  

Vida verkar onekligen glad över maten 🙂
Lätt samt snabbt att laga och ack så gott.

Känner direkt att det här är något som jag kommer fortsätta med. Slippa akuthandla kvällens middag på den lokala svindyra mataffären. Bara att ha en veckomeny med rätter vi aldrig ätit förr och som är genomtänkta med allt vi behöver. Det här blir bättre för vår ekonomi och så tror jag att jag slipper höra sucken över mina mat som jag alltid gör. Samma sak vecka ut och vecka in. Skörbjuggen var nog nära 🙂

I samarbete med Linas Matkasse har jag ett erbjudande där du kan få prova en matkasse från 299kr. Gå in HÄR! för att se olika alternativ som finns att beställa. Du får dessutom fina  handdukar från Himla (värde 229kr) på köpet.

OBS! Se till att koden TACKHANNAH står med som rabattkod/presentkort vid beställning om du går in på Linas Matkasse, MEN om du klickar direkt på länken ovan så blir det automatikskt och du behöver inte skriva in rabattkoden.

Ikväll ska jag laga kycklingrätten till middag. Tror jag måste bjuda hem någon att imponera på 🙂

All Kärlek ❤️

 


17 kommentarer17 kommentarer om “Linas Matkasse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Vi är 6 personer i familjen, finns det matkassar för så många?

  Svara
 • Det finns en kasse för 6, stora matkassen. Vi är ju också 6 i familjen. Kram

  Svara
 • Är du och din syster sponsrade av Ullared?

  Svara
 • Nej. Men vi gillar Ullared 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Låter jätte gott! Ska prova ikväll, mat torka här hemma

  Svara
 • Forts.. Jag tycker inte att du ska skriva att du är ensam (när du är det) det finns
  Så många knäppgökar därute. En omtanke bara. Önska dig en fin dag.
  Kraaaam 🙂

  Svara
 • Jag tycker att du inte ska skriva att du är ensam hemma (när du är det) finns så många knäppgökar därute..
  En liten omtanke bara 🙂
  Önskar dig en fin dag. Kraaaam

  Svara
 • Tack Louise för din omtanke. Har tänkt på det också. Men idag kommer Peter hem tack och lov. Bor dock i Fort Knox med larm och över övervakningskameror överallt samt hammare på nattygsbordet 🙂 Kram

  Svara
 • Ser gott ut! Vilken matkasse valde du?

  Svara
 • Originalkassen för fyra personer, 5 middagar. Peter har varit borta i veckan så jag valde den ”lilla” kassen. Men framöver ska jag beställa den stora för 6 personer. Kram

  Svara
 • Jag tycker du verkar bra på att laga god mat även annars! Eller så är du bara bra på att fota mat, kanske?? Ha ha! För det ser alltid väldigt gott ut!

  Svara
 • Ska få hem vegokassen snart 🙂 på måndag! Så spännande!

  Svara
 • Hej Hanna!!!
  Blev lite sugen på att testa Linas matkasse men undrar en sak.
  Är där alla ingredienser med eller det är en lista med saker du själv får skaffa??
  Så var det när vi hade viktväktarkassen från citygross. Undrar bara om det är samma koncept??
  Vi var väldigt nöjda med den.

  Svara
 • Ja, gör det. Tror inte att du kommer ångra dig. Japp, det kommer med en lista på lite kryddor och annat smått som är bra att ha hemma. Toppen. Kram

  Svara
 • Oj vilken fin grå tröja du har på dig! Varifrån kommer den?

  Svara
 • Linas matkasse är kanon. Vi har haft den i ett par år och nog provat alla varianterna (jättelätt att byta gång för gång om man vill). Nu har vi Snabba kassen som tom barnen kan fixa och ändå känns nyttig. Recepten är lätta att följa och fruktkassen som man köpa till är inte dum heller. Tycker jag (som inte är i samarbete med:)

  Svara
 • Hej! Snygg stickad tröja du har på dig på bilden. Vi kör också igång med matkassen snart! Brukar göra det i omgångar, behöver inspiration! Ha det så bra!

  Svara