Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:35 | februari 15, 2016

Hårsnack och HairTalk

Hej vacker. Hoppas att du har har en bra dag.

Jag har haft några viktiga och bra möten inne i stan i även hunnit med en lunch med älskade syster. Tänk att hon vilken dag som helst får bebis. Åh, vad jag längtar. Kommer vara den bästa mostern som finns. 

Har sagt att jag gärna är barnvakt, särskilt första tiden 🙂 Vill nosa och gosa. Helt ljuvligt med små nyfödda mirakel.

Fick också tid hos bästa Catta på Creative Headz idag. Som jag längtat. Hon är så snabb och duktig. Har aldrig varit med om att det går så fort och blir så snyggt. Med den nya extensionsmetoden HairTalk, som jag haft senaste månaderna, så behöver man inte sitta i timmar inte. Klart på 20 min!

Jag har inte förlängning utan ”tjockar” bara ut mitt hår med en rad HairTalk. 

   
 
Det tejpas in tunna lite bredare slingor. Mina är ombre för att smälta in bättre. Inget som sliter på håret. Efter ca 5-6 veckor flyttar man upp samma slingor. Så smidigt, enkelt och smärtfritt. Jag tajmar in det med att jag färgar min botten. Perfekt.

För att håret (som är äkta) från HairTalk ska hålla bästa kvalité länge så rekommenderar jag att använda deras egna hårprodukter. I alla fall deras balsam som man sätter i längderna efter att man tvättat håret och låter det vara kvar. Det ska inte sköljas bort. Då blir håret lent, mjukt och följsamt.

  
  
  
Det är Catta som tittar fram bakom mig 🙂

 
Känner mig väldigt nöjd med dagens hårfix.

Nu ska jag laga tacos till barnen. Önskemiddagen denna kalla måndag. Vi låtsats att det är fredag helt enkelt. 

Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Hårsnack och HairTalk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Vill egentligen bara säg vilken varm och trivsam blogg du har. Är betydligt äldre än dig och har passerat småbarnsåren med råge ..men tycker ändå att det är mysigt att läsa om dina små telningar.
  Sådana tape on tape off extension har jag haft i snart 10 år då jag har en släng av alopesia. Funkar kanon!
  Vilken underbar tröja från Soft goat! Är en sucker för Cashmere .. kan du inte ordna ett samarbete med dem

  Svara
 • Det blev tacos här med idag. Pretending friday på en kall måndag 🙂
  Håret blev skitsnyggt!
  Om man jämför kostnadsmässigt och inte slitage eller så.. vad är mest ekononomiskt? Detta eller ”vanliga” extensions? 🙂

  Svara
 • Superfint, förstår att du är nöjd! 🙂

  Svara
 • Hehehehe, bloggade just om tacomåndag här på Näset. Skönt att vi är fler som trotsar fredagstraditionen. Kram Mia

  Svara
 • Du är så himla vacker kvinna

  Svara
 • Så snyggt och naturligt resultat!

  Svara
 • Hej,

  Vad kostade denna utfyllnad, skulle var kul att få en prisbild.

  Ha en fin dag!
  /Victoria

  Svara