Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:23 | mars 6, 2016

Hemmavisning 

God kväll min vän. Hur har din helg varit?

Jag har nattat de minsta, dragit på mig pyjamasen och sitter i soffan och äter varma mackor. Min helg har varit slapp, rolig, aktiv och matglad 🙂 Har helt enkelt hunnit med det mesta som man ska på en helg.

  
Idag höll jag i en visning av FME här hemma. Bjöd hem ca 20 tjejer här från Sigtuna. Vänner som jag fått sedan vi flyttade hit. Mammor till Vida och Livs kompisar samt några som jag umgås mer ofta med. Ett härligt gäng. 

  
    

  
Bjöd på dryck och tilltugg. Tunnbrödssnittar med olika fyllningar, frukt, ost och kex.

  
Syster, My och jag. Jag hade på mig Agnes Shirt Dress från SS16.

   

    
   
  
Tack för en fin kväll alla tjejer ❤️

   
 
Två tjejer som gömde sig i resväskan (en av alla mina ouppackade resväskor. Du vet ju hur mkt jag avskyr att packa upp) innan de skulle lägga sig. Allt för att vara uppe lite längre. Älskar Livs min 🙂

All Kärlek ❤️

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Hemmavisning ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååå snittarna såg jättegoda ut, har du något bra recept?

  Svara
 • Gjorde lite olika bl a en röra på Philadelphia, skinka, röd lök och soltorkad tomat. Skagenröra (köpte färdig). En vegetarisk med Philadelphia och ruccola. Och till sist rökt skinka, Philadelphia pepparrot och ruccola. Alla blev så goda. Kram

  Svara
 • Hej Hannah, Tack för en superbra blogg, älskar den.
  Hade en liten fråga;du som är 4 -barns mamma och lite av en expert 😉
  Blir du alrig orolig när barnen är sjuka? Fast jag har tre barn själv och fast de börjar bli stora (8,10,14)så blir jag så himla orolig varje gång de blir sjuka, är typ övertygad om att de fått nån ny obotbar influensa eller hjärnhinneinflammation eller blodförgitning….det börjar bli jbbigt känns det som , hade önskat att jag var en cool ”hippiemamma” som var lugn och lite flummig….Har läst nån gång i din blogg att du oxå har lätt att oroa dej….vad ska man göra tro, har du något bra tips? Kram Anneli

  Svara
 • Ja, tänk om man kunde vara en cool ”hippiemamma” 🙂 Orolig är bara förnamnet på vad jag är. Jag är förföljd av katastroftankar vare sig de är friska eller sjuka. Går upp och känner på barnen varje natt. Inte bara de små utan även de stora. Känner att de andas och mår bra. Det håller på att förstöra mitt psyke och vardag. Kan aldrig koppla av. Ibland ringer jag till förskolan för att kolla att allt är okej med Vida för att jag får ångest att hon sätter i halsen eller skadar sig. Önskar att jag också kunde få några tips för jag har då inga att ge 🙂 Ber iofs till Gud konstant. Det brukar hjälpa min oro. Kram och hopp om mer orosfria dagar för oss, eller hur? 🙂

  Svara
 • Vimlar av snygga och söta tjejer i detta inlägget, men gulligaste var ändå dina bus-barn ❤️

  Svara
 • Nu fick jag ju svar på min fråga i förra inlägget : )
  Men det hade allt varit kul att gå på en visning som just du håller.
  Kram Malin

  Svara
 • Måste fråga om skjortklänningen, krymper den mycket? Har du inte lite fler bilder man kan få se med den på? Skulle uppskattas :)!

  Svara
 • Det är 100% bomull så den kan dra ihop sig 3% men sträck den bara i vått tillstånd. Det finns bilder på den både fram och bak på hemsidan/webshop. Scrolla ner där när du valt färg så ser du mer hur den ser ut. Kram

  Svara