Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:46 | mars 9, 2016

Billions

God kväll i stugan. Har du haft en bra dag?

Jag har varit inne i stan. Först på jobb och sedan hos syster och Louie. Passar på att fara till dem så fort jag får en stund över. 

  
Kolla vad liten han är i Peters famn. Älskar den lilla tussen så mycket.

  
Åt en god räksallad till lunch. Är galen i skaldjur och längtar så till Västkusten, sommar, värme och skaldjursfrossa i solen.

De små somnar snart och de stora grejar med sitt. Jag och Peter har gjort te och sitter i soffan och tittar på en ny serie som vi började på igår. 

  
Billions med bl.a. Nicholas Brody från Homeland. Han kommer alltid vara Brody för mig. Även Malin Åkerman har också en av huvudrollerna. Vi har bara sett två avsnitt men det känns som en serie som vi kommer bli hooked på.

  
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Billions”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh nä idag är det inte en bra dag, inser att jag är på god väg mot utbrändhet om jag fortsätter i min takt. Idag brast det, men försöker lyssna på kroppen och varva ner. Men vem får stopp på huvudet?
  Hur som helst, jättehärligt att läsa din fina blogg Hannah, du är så kärleksfull och harmonisk på något sätt. Jättefina bilder på sötnosen, så fin han är, så liten och go. Kan nästan känna bebisdoften, mins mina egnas. Tiden går snabbt förbi en och snart är det 6 års kalas, jisses.

  Ha en fin kväll vackra.

  Svara
 • Hej! Vad har du för stl på sweatshirten?! Är det stor, liten?

  Svara
 • Jag har S. Den är normal i storleken men lite ”boxig” i modellen, vilket kan uppfattas som lite större, med aningen kortare ärmar. Luftig och snygg.

  Svara
 • Fick i går mitt paket från Femme vilka sköna kläder helt fantastiska. Jag är 12-år äldre än dig och mycket rundare. Och Stlk L sitter bra. I blusen Maj var L nästan lite stor. Jag är super nöjd.

  Svara
 • Ååå, den lilla underbaringen ser ännu mindre ut i Peters famn. Sötnosen!!

  Svara
 • Jag började se den serien med frugan i helgen och vi båda fastnade direkt efter ett avsnitt! Vedrkligen sevärd!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Läser din fina blogg varje dag. Underbar systerson ❤️. Själv är jag 41 o väntar trillingar efter äggdonation o mår jättedåligt. Har en son sedan tidigare. Trodde det va åldern men det är nog mina små hjärtan. Gjort äggdonation och väntar enäggstvillingar o ytterligare ett foster. Vet att alla inte skulle klara sig, förrtidsbörd o jätteriskgraviditet. Önskar så att behålla enligarna för allas skulll o de känns som mirakel. Blivit avrådd av läkare, de vill att vi väljer bort 2, är frisk. Vad skullle du göra? Propsa på enlingar o låta naturen ha sin gång? Tacksam för funderingar. Kram

  Svara