Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:45 | mars 29, 2016

Balayage och planering 

Hej igen vacker. Du vet väl att jag alltid tycker det är roligt att höra ifrån dig? Lämna gärna en liten kommentar om vad du gör, hur du mår eller något annat i vardagen och livet ❥

Jag är hemma och sitter och jobbar. William kom precis hem och jag ska fixa lite mellis till de små. Var och storhandlade på Lidl på vägen hem så kylen är härligt välfylld. Ikväll ska jag göra en god soppa till middag som jag hittade på en väninnas blogg. Längtar redan nu tills vi ska äta för den lät så god. Återkommer så klart med recept om den är lika god som jag tror 🙂

  
Blev otroligt nöjd med min nya hårfärg. Catta på Creative Headz ljusade upp mig med en ny typ av slingteknik som kallas Balayage. Jag har inte gjort slingor förr men det det här gillade jag skarpt. Lite ombre. Nu behöver jag inte tänka lika mycket på utväxten och så känner jag mig vårfräsch. Hon flyttade även upp mina extensions från HairTalk så allt är tipptopp.

  
Catta och jag.

Jag håller på att planera inför en FME-kväll på en av Pondus butiker i slutet av april. Äntligen kommer vi ner till Göteborgsområdet och håller i ett event. 

Ska sy ihop en grym goodiebag och ordna massor av annat trevligt till FME-kvällen. Då är det garanterat härlig vår i luften och solen värmer gott. Det blir alltid lite roligare då och så blir man lite mer sugen på att shoppa fina somriga kläder i ljuva pastellfärger. Eller hur?

Återkommer med all info när det närmar sig.  
Syster hade lagt upp en så fin bild från Spanien där hon har Harvey Shorts och Sasha Kimono i Leo Flower Pink på sig. Vacker som en dag min kära sis.

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Balayage och planering ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mycket snygga slingor!

  Svara
 • så snygg du blev i håret! Bra påminnelse till mig om att det är dags att boka tid hos frisören. Har massa födelsedagsfester och annat kul fram över, då är det ju extra kul att ha håret nyslingat och slippa den hemska utväxten..
  Är du sugen på nått sött men nyttigt till kvällskaffet så har jag ett toppenrecept på min blogg nu!

  Ha en härlig kväll:-)
  Kram Malin

  Svara
 • Fina kläder!:)

  http://nouw.com/mimonette

  Svara
 • Du blev mycket fin i håret. Jag önskar så att jag kunde ha långt hår, men mitt är alldeles för tunt för det.

  Svara
 • Så fin i håret! =)

  Svara
 • Jättefin blev du! Själv var jag hos frisören förra veckan och min ordinarie var hemma med sjuka barn så jag fick en annan…som gav mig en omvänd utväxt!! Förstår inte hur det var möjligt men är jätteljus uppepå huvudet och mörk nertill. Ingen ombre där inte, utan en rand där det bröts. Som att jag har en blond mössa. Har strukit utmed väggarna och känt mig asful men tog idag mod till mig och ringde och klagade. Fick tid imorgon och hoppas verkligen att det blir bättre. Annars får jag göra en Bengtzing och raka av allt 🙂

  Svara
 • Alltid lika snygg och fräsch! 😀

  Åh gott med soppa.. Vi åt laxburgare med räkröra, ruccola, tomater och avocado. Gott som bara den och enkelt att tillaga.

  Kramen!

  Svara
 • Sitter och tittar på Gympaläraren på SVT. Härligt när han får med dem i dragkamp! Han vill ha en veckas spel på IPaden barnen har fått i skolan! Barn av idag kommer att dö tidigare pga allt stillasittande !!! Titta på detta program!
  Ha en fin kväll Hannah med familj!
  Kram Annika

  Svara
 • #spelfri tid, ska det stå!!!!!!

  Svara
 • Äntligen en kväll i Göteborg! Det ser vi fram emot

  Svara
 • Hej Hannah,

  din blogg är en av mina absoluta favoriter och jag har läst den i snart ett år. Tycker också du klär dig supersnygg!

  Jag är snart 22 och läser till ekonom på Stockholm Universitet men bor/ kommer från Uppsala.

  Svara
 • Hej Hannah,

  din blogg är en av mina absoluta favoriter och jag har läst den i snart ett år. Tycker också du klär dig supersnygg!

  Jag är snart 22 och läser till ekonom på Stockholm Universitet men bor/ kommer från Uppsala.

  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Håret blev jätte fint! Har själv varit hos frisören idag och gjort lite ljusare slingor, känns skönt nu inför våren och sommaren. Kan det vara Pondus på Allum? Ser fram emot det

  Svara