Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:23 | mars 30, 2016

Bröllop

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Nu är lilla Vida och William risiga. Jag och Peter har fått byta av varandra även idag. En är hemma med barnen och den andra far på möten och vice versa. Det är ju väldigt smidigt att att vi kan göra så när det krävs.

  
Vidisen ligger och sover…

  
… och jag sitter bredvid henne och vakar och skriver till dig.

Mötte upp min goda vän Linn tidigare idag och lämnade över FME SS16 till henne. Hon ska låna kollektionen och ha en visning hemma hos sig. Hon har gjort så tidigare säsonger och det brukar vara väldigt uppskattat.

  
Bilen full av häng och klädpåsar med vår och sommar.

I brevlådan låg en mycket fin inbjudan och väntade. En som bara osade kärlek.

  
Bobby & Jimi ❤️❤️

Som jag ser fram emot deras bröllop. 

Kram ❥


10 kommentarer10 kommentarer om “Bröllop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch e ni sjuka nu igen. Trist:(.
  Krya på er. Kram

  Svara
 • Trist att de är sjuka. Tycker din blogg är mysig Hanna, annat än bloggar fulla med överdrifter, reklam och lögn efter lögn usch…Så kul med bröllopsinbjudan!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så roligt med bröllop!
  Är också bjudet på ett i sommar. Längesedan sist.
  Ha en fin kväll.
  Kram, Helena

  Svara
 • Har du tänkt på att när du skriver om barnen (inte bilder nu) så ärb det ca 75-80 % om Vida. Din andra dotter vet man ju knappt vad hon heter. *favoritbarnet*

  Bilder vet vi ju att ju äldre de är desto mindre vill dom synas, men hon den äldre verkar inte ha nåt emot det. Men det är texterna som slår ordet Vida med en ganska skrämmande marginal. Inte ok

  Svara
 • Det var nog det sjukaste jag läst. Ha ha ha! En enkel förklaring är att Vida är minst och är mest med mig. Liv är inte med mig hela tiden på samma sätt och hon är väldigt noga med vilka bilder jag får använda. Säger ofta nej när hon inte är nöjd och det respekterar jag.

  Svara
 • Har du tänkt på att när du visar bilder från ditt hem är 75-80% tagna i vardagsrum och kök. De andra rummen vet man ju knappt hur de ser ut. Inte ok.

  Sorry, kunde inte låta bli. . . 😉

  Svara
 • Ha ha ha 🙂 Mina favoritrum ju. De andra gillar jag inte. Puss ❤️

  Svara
 • Mysigt med bröllop ❤️ Vi ska också
  på bröllop i Sommar i Augusti . Du får
  gärna komma med lite klänning och
  skotips 🙂 kollat snart överallt men hittar
  inget som jag gillar. Ett litet enkelt bröllop
  och bara en liten mottagning efteråt .
  Du har ju så säker smak så jag litar på
  dig . Kram ❤️

  Svara
 • Märklig kommentar om att du skulle ha en ”favorit dotter”. Om man läser min blogg så kan man nog tro att jag bara har ett barn. Den yngsta dottern vill inte bli omnämnd eller fotograferad och det respekterar jag. Betyder ju INTE att jag älskar henne mindre!!
  Kram <3

  Svara
 • Du är så otroligt vacker, det strålar om dig! Vad härligt med bröllop! <3

  Svara