Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:35 | mars 31, 2016

Chili

Jag har verkligen dille på chili. Älskade när vi var i Thailand och jag verkligen kunde få stark mat. Här hemma i Sverige när jag ber om extra stark mat så är det inte ett dugg starkt. Bara någon enstaka Indisk restaurang som förstår vad jag menar med starkt. Det ska brinna i munnen men smaken ska ändå komma fram.

  
Äter dem bara så här rakt upp och ner också. Gott.


3 kommentarer3 kommentarer om “Chili”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har också dilla på stark mat. Allt får gärna vara starkt för min del! 🙂 På tal om indiska restauranger. Vill bara tipsa om Indian Garden, om du inte har varit där. Tror de har fyra-fem olika restauranger i Stockholm, men den på Västgötagatan, rätt bakom skrapan, är störst, bäst och mysigast enligt min mening. 🙂 Suuuupergod mat! De ska vara en av Europas bästa indiska restauranger och där kan du få riktigt stark vindaloo om du vill. 🙂

  Svara
 • Oj… jag klarar inte stark mat, så mesigt va ? Kan inte känna nån smak om det är för ”hett”.
  lite trist för chili är ju så populärt i matlagningen

  Svara
 • Testa järnvägstaien i Sumpan. Nr 7.
  Superstark men så himla god.
  Bästa taimaten jag ätit

  Svara