Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:33 | mars 31, 2016

Minnesbox

Hej min vän. Hoppas att du har en fin dag. 

Jag är hemma med William och Vida idag också. Men inorgon kan de gå till skolan och förskolan igen. Hela veckan har varit sjukdom. Fattar inte hur vi kan ha sådan otur men det blir väl så med en stor familj. Alla drar med sig något hem hela tiden. De senaste fyra månaderna har det härjat, höstblåsor, vattkoppor, influensan from Hell, löss, öroninflammation, kräksjuka och halsfluss här hemma. Så vidrigt!

Skönt att värmen kommer så alla är utomhus mer. 

  
Min vän Tone är flygvärdinna och har många turer till USA. Hon brukar komma hem med små presenter och dessa är ju bara så söta och bra. Handsprit som alltid finns i väskan… och doftar gott dessutom. Liv och Vida gillar att använda dem för att de är så små och söta 🙂

Liv och Mio är pigga och krya och är på skolan idag. Liv har längtat så. Hon har nämligen tappat båda sina framtänder i veckan och vill visa sina kompisar. Man har blivit riktigt stor när man har den där söta gluggen ❤️

  
Imorse stod den här fina minnesboxen vid Isaks fotografi. Mio har gjort den i skolan på träslöjden och den är fylld med massor av små lappar med minnen som han har av Isak, saker de gjort och saknad. Så oerhört vackert men sorgligt på samma gång. Började dagen med några tårar. 

Hej på en stund.

All Kärlek ❤️ 


13 kommentarer13 kommentarer om “Minnesbox”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna, vill bara skriva och berömma era kläder från Femme, har beställt många plagg från er sen ni startade upp och de är underbar kvalitet på allt!! Praktiskt taget lever i dom! :)) Krya på sjuklingarna i familjen och tack för en härlig blogg med massor av kärlek humor och självdistans! Kram från Lotta

  Svara
 • Åh vad glad jag blir ❤️ Tack för att du tar dig tiden och berätta det. Stor Kram

  Svara
 • Vad kärleksfullt gjort av Mio. Förstår att du fällde en tår. Kram!

  Svara
 • Vad fint av Mio!!

  Svara
 • Så fint av Mio

  Svara
 • Vad fint med minnesboxen!

  Svara
 • Fint gjort av Mio, men personligen så tycker jag inte om dessa ”altare” man har hemma. Minnen finns ju inom en.
  Men det är min åsikt bara

  Svara
 • Förstår vad du menar och kan hålla med till viss del. Men vi tycker det är fint att ha en bild där och ett ljus som vi tänder varje dag. Det blir något för de små som inte har lika många minnen av honom. Då kan vi tända ljus och prata om honom tillsammans.

  Svara
 • Men alltså:

  Svara
 • Hej Ida, det är en bugg i systemet på WordPress. Så gör man en smiley så försvinner texten. Blur tokig på detta men snart lanserar vi nya Femme.se och då är det allt perfekt. Kram

  Svara
 • O så försvann allt jag skrivit igen…

  Svara
 • Provar igen, utan emojis.
  I korta drag: vilken fin son du har!! Fatta känslan i kroppen att göra en sån låda!
  Så mkt sorg, kärlek och omtanke, i varje borstdrag!
  Kniper till i hjärtat på mig! så fint!!!

  Svara
 • Ja, det är verkligen sorg och kärlek hand i hand. Stor Kram ❤️

  Svara