Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:50 | april 10, 2016

Louie Louie Louie!

God kväll min vän. Har du haft en bra dag?

Jag känner mig riktigt hälsosam 🙂 Har varit ute hela dagen, cyklat och varit igång. Inget som hör till vanligheten. Men nu när det börjar bli mer vår i luften så tycker jag om att vara ute. Längtar tills jag får ta fram alla utemöbler och göra fint på vår altan. 

Fler dagar som dessa tack. 

   
   
Liv lekte med sin kompis Celeste så jag och Peter cyklade ner med Vida och matade fåglarna vid strandpromenaden. Sen cyklade vi till Prästängarna och hejade på Mio som spelade fotbollsmatch. Tyvärr vann de inte men laget kämpade bra och Mio gjorde mål.

Men det bästa som hände idag var nog att syster och min lilla Louie kom till Sverige. Jag och Vida hämtade dem på Arlanda och sedan alla kom hem så har vi turats om att hålla i Louie, mysa och gosa med honom. Nu sover barnen så nu är han min. Bara min 🙂

  
  
  
Fantastiskt fina alla dessa barn ❥

Vi har ätit middag tillsammans och nu sitter vi i soffan och tar vi igen allt vi missat tillsammans de fyra veckorna syster varit i Spanien. På torsdag åker jag, Mamma och Lenita till Spanien och syster åker också tillbaka. Ska bli så härligt.

   

    
   
Lagade kyckling i ugnen och till den gjorde jag  en god sallad samt fetaostkräm med massor av vitlök.

Berätta gärna om din helg.

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Louie Louie Louie!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt! Kanske ni var i våra krokar i Uppsala när ni åkte skridskor:) Vi har varit ute i Roslagen i helgen, härligt o soligt! Nu ligger jag hemma i sängen o funderar över jobb o tillvaron i allmänhet… Har blivit utbränd o känner att någon förändring vore bra… Har ledsnat på mitt jobb, måste bara hitta på nåt bra alternativ – som helst skulle vara lika flexibelt o ge lika bra betalt…! Inte lätt… Djupa funderingar mitt i nätterna… Så härligt för dig att ha möjlighet att jobba med det du brinner för – men jag förstår inte hur du orkar alla gånger, heja du! Men jobbar man med sin passion så orkar man väl mer…
  Kram kram o gonatt!

  Svara
 • Ni verkar ha haft en härlig helg, precis som jag haft!
  I fredags kom min Pojke (jag är kontaktfamilj) och vi hade myskväll framför TV:n och högläsning när han skulle sova.
  På lördagen när jag lämnat tillbaka honom så åkte jag till en väns dotter som fått tvillingflickor för 3 veckor sedan med färdiglagad mat. Inte lätt att hinna med allt när man fått 2 små underbaringar i huset. Och de var verkligen ljuvliga!!! Sen på kvällen var jag på en fest! Jättekul, massa folk, god mat och dans!
  Så igår var det en lugn hemmadag i solen på balkongen.

  Svara
 • Gu så mysigt att syrran och gos bebis är hos dig! Måste kännas som en evighet sen =) Min helg har varit lugn, vi hade inte riktigt lika fint väder som er i går men idag lyser solen från en klar blå himmel och snart är det dax att åka iväg på första ultraljuset, bra dag i dag =)

  Ha en fortsatt fin dag
  Kram

  Svara
 • Vad gott det ser ut. 🙂
  Igår grillade vi lax för första gången denna säsong och hade aioli, romsås och ungstekta rotsaker till. Det är så härligt när utesäsongen drar igång. Kram och njut av syster + Louie.

  Svara
 • Åh vad härligt med bebis å syster mys ☺ undrar efter recepten på den goda fräsha salladen du har gjort ?

  Svara