Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | april 19, 2016

Grillmästaren

Hej igen vacker 🙂

Glömde ju visa bilder från vår mysiga kväll.

Vi satt ute och åt middag och Grillmästaren Lenita grillade kyckling, chorizo och sparris. 

Älskar kvällar som denna. Skratt och prat i timmar samt massor av god mat.

   
  
  
  
Familj ❤️  


Louie hos bästa Mimmi.

Imorgon toktidigt far jag och Lenita hem. Egentligen skulle vi kommit tillbaka till Sverige idag men med allt strul med inställda resor och nya biljetter blev vi kvar en extra natt. Inte mig emot 🙂 Jag längtar så klart hem till Peter och barnen men passar på att njuta av min semester och familjen här också.

Stor Kram ❤️

  


4 kommentarer4 kommentarer om “Grillmästaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka härliga bilder!!
  Ni verkar ha haft det så mysigt 🙂

  Och jag tänkte bara tipsa dig om en sak..
  Samuel Gajicki tävlar på P3 osignat och han ligger just nu på en andra plats.
  Jag och hans ”lillasyster” sitter här hemma och försöker få alla att gilla så han kommer på första platsen.
  Gilla gärna och dela gärna ?
  Kram från oss ❤️

  Svara
 • Glömde länken… Haha ?
  Men här är den☺️
  http://p3osignat.sverigesradio.se/

  Svara
 • Hej!
  Du har en så himla fin blogg men jag har en teknisk önskan:) Mindre bilder om det går. Du har många (kul!) men tunga bilder vilket gör att sidan tar väldigt lång tid att ladda. Speciellt i den nya formen.
  Ha en fin eftermiddag!

  Svara
 • Hej där. Första gången jag besöker din blogg. Jag gillar att du delar med dig av så många bilder. Som jag längtar efter värmen. Jag miste båda mina ben för ett tag sedan på grund av en obotlig sjukdom. Kyla gör att jag har mer smärtor och därför längtar jag till värmen kommer. Många kramar ♥

  Svara