Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:57 | april 28, 2016

Överfullt kalashus

God kväll min vän. Hopps att du har haft en fin dag.

Vi har haft en riktig kalasdag och firat Liv med familjen.

Mimmi kom och vi åt sushi och paj. Liv fick så klart önska vad hon ville och det blev hennes favoritmat sushi och istället för tårta ville hon ha en blåbärspaj och en hallonpaj med vaniljvisp.

  
   
   
Livan ”gluggen” 7 år ❤️

   
    

  

Vida fick vara med och hjälpa Liv att öppna paket.

 Hon är ett stort fan av Violetta. Paketen innehöll mycket med just henne. Kudde, handduk, mikrofon, klistermärken och nagellack a la Violetta.

  
Mio min Mio. Mysigt när vi är samlade. Alla barnen och så Mimmi. Vi saknade så klart många. Hela storfamiljen. Men alla är utspridda på så många håll. Älvdalen, Malmö, Båstad och Spanien. Inte lätt att få ihop ett stormöte 🙂

Ikväll kom vår fina vän Josefine och hennes syster Johanna hit från Skåne. De ska bo över här inatt för imorgon ska de på Adeles konsert. Men de är inte bara de som sover här inatt utan även tre kompisar till Mio. Alla barnen är lediga imorgon så då kan ju kompisar sova över. Huset är överfullt kan man säga. Älskar det!

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Överfullt kalashus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Och vem är Violetta?

    Svara
  • En serie från Disney som heter Violetta om just Violetta som är en sångerska.

    Svara
  • Vad fina barn du har Hannah :-)!!!!

    Svara