Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:45 | juni 2, 2016

Morgonluft

God torsdag min vän. Allt väl?

Jag har varit på kontoret sedan tidigt och fixat. Öppnade precis dörrarna och hoppas på lika många härliga tjejer idag.


Här sitter jag och vädrar morgonluft med min morgonkaffe.

Igår var det fullt ös fram till att jag for hem och hämtade barnen på förskolan. Min goda vän Bobby och hans blivande man Jimi kom förbi med lunch från nyöppnade Sushishopen i NK passagen. Mmmm! Hann precis kasta i mig på stående fot innan det var dags att gasa hemåt.


Bobby, jag och Jimi. De gifter sig snart. Ser så mycket fram emot deras bröllop. Inga restriktoner när det kommer till färg på klänning. Vitt går så bra, är ju ingen brud i vitt, och ju mer desto bättre. Tänk syrian skrev Bobby i inbjudan 🙂 

More is more! Love it!

Jag började skriva det här inlägget starx innan kl 11 men hann aldrig skriva klart. Det har varit fullt upp i butiken hela tiden. Fantastiskt!

All Kärlek ❤️


16 kommentarer



16 kommentarer om “Morgonluft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Yummi, SÅ gott med sushi 😀
  Hemma har vi vattkoppor så imorn blir det min tur att vabba, då åker en liten tunna vatten fram till lilltjejen så hon kan svalka sig så ska jag njuta av solen 😉 Men jag jobbar på förskola så ja får i o för sig njuta av det fina vädret hela dagarna haha
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • OMG Bobbys pojkvän kunde vara hans SON! 😀

  Svara
 • Hm, kanske det men kärleken har ingen åldersgräns och de är lyckligare och mer kära än de flesta jag känner. Härligt ju 🙂

  Svara
 • UNDERBART med kärlek! De är så otroligt fina ihop, kan tänka mig att bröllopet blir magiskt ❤️

  Svara
 • Hej.
  Var inne och handlade lite idag på lunchen med min syster. Vi slogs av hur fint det var i butiken, vilka bra priser det var och sist men inte minst hur jordnära och trevliga du och Peter var. (Inte för att vi trodde något annat iofs :). )

  Ha en fin kväll!
  kram Madde

  Svara
 • Åh stort tack. Tack för att du tog dig tiden att skriva så fina uppmuntrande ord. Vad kul att ni är nöjda och glada. Ja, visst är det fin lokal ❤️ Kram!

  Svara
 • Vart är dina solglasögon ifrån? Så fina! 🙂

  Svara
 • Från Twist and Tango 🙂

  Svara
 • Jag var inne en sväng både igår och idag och är så otroligt nöjd med alla nya fina kläder ❤️ Mina kollegor blev så avundsjuka när jag hade shoppat igår så de köpte också likadana klänningar, nu blir det FEMME-uniform på nästa AW ??

  Svara
 • Mmmm älskar sushi!

  Svara
 • Hej hannah
  Jag vet att du skrivit det förut, men undrar vad det är för märke på dina esparillos du har på dig bilderna? ?

  Kram kram

  Svara
 • Hej
  Jag undrar om dina kläder finns att hitta i någon butik i Köpenhamn! De är så fina och ser så behagliga ut!!

  Svara
 • Fina Hannah. Gillar era kläder jätte mycket, så fina o sköna??
  Ska se om jag hinner förbi imorgon?
  Tack för en toppen blogg. Har följt din blogg sen innan både vida o liv❤️ Du är verkligen en inspiration o verkar vara en person m ett hjärta av guld❤️❤️

  Ha en underbar kväll☀️☀️

  Svara
 • Tack för fint bemötande av din man & toppenfina klänningar som både jag & väninnan shoppade igår. Otroligt skön kvalitet på allt!

  Svara
 • Stort tack för att du vaktade min lilla Alex när jag provade era fina kläder igår! Så gulligt av dig!
  Älskar den turkosa klänningen jag köpte!
  Ha en fin helg!

  Svara
 • Det var så trevligt så. En snäll och go liten kille 🙂 Vad kul att du är nöjd. Stor Kram ?

  Svara