Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:55 | juni 3, 2016

Fobier och små äckel

God kväll min vän. Har din helg börjat bra?

Vad har du för planer?

Ikväll är jag och barnen bara hemma. Peter är ute med sina killkompisar. Har haft Mikaela och hennes tre barn på besök. Vi har ätit tacos, barnen har badat och lekt och det har varit full rulle. Mio har också kompis här som ska sova över så det har minst sagt varit många barn som busat här hemma.

Mio är världens bästa på att ta hand om små barn. Kanske inte sina småsyskon 🙂 men vänners barn kan han leka med i timmar. Här leker han med Gustav 2 år. 


Nu ska jag natta de små och lägga mig och kolla på Greys Anatomy. Peter kommer hem inatt och jag kan sällan somna förrän han är hemma. Har några avsnitt att ta igen så det är perfekt.

Imorgon ska jag bara ligga och slappa i solen. Veckans pop up-store blev så lyckad. Inte en stund över så nu känner jag mig redo för helg och vila.


Peter blev väldigt poppis när han kastade upp fina tishor från Femme på studentflaken. Med tanke på hur de sprutade ner varandra med öl och annat så var nog ett ombyte på sin plats 🙂


Lämnade stan i lagom tid för att slippa köerna när jag skulle hämta barnen. Det slutade med att jag hamnade bakom tre studentflak och sedan var det en olycka på motorvägen så det tog mig över två och en halv timme att komma hem! Vidrigt att krypköra så länge. Varm och stressad för att komma försent till förskolan. Inte nog med det så hittade jag en äcklig fästing som satt sig på Mio och när jag tittade noga på mig själv och de andra barnen så hittade jag två små äckel på mig och Liv också. Så groteskt. Fästingar, löss och kräksjukan är mina topp tre största fobier. Vi har varken varit i skogen eller i högt gräs. Var kommer de ifrån??! Förra året fick Vida borrelia så jag ber till Gud att vi inte får något skit nu. Huvva.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Fobier och små äckel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De sa på Nyhetsmorgon häromdagen att fästingarna inte bara finns i högt gräs utan också i skogsområden ? hatar de vidriga små krypen!

  Svara
 • Så fint ni hade det! Och så sjukt mycket snygga kläder. (som kändes måttsydda till min långa kropp. ☺️) Och kul att få säga hej till dig, Hannah! Nu har ni en ny stammis, garanterat. In Love!

  Önskar er en fortsatt trevlig helg!

  Svara
 • Åh vad fin du var i Fanny Dress ?? Passar dig perfekt. Tack för fina ord. Är glad att du gillar FME. Hösten och nästa vår blir också grym! Vi finns alltid på kontoret så när AW16 släpps i Augusti är du välkommen in igen. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Tack! Den sitter som en smäck och kommer att användas flitigt! 🙂 Vi ses! Kram

  Svara
 • Vi har mängder av fästingar i vår vanliga villaträdgård i Malmö! Fruktansvärda helvetesdjur! Vet inte hur de hittar hit, inte ett rådjur på mils avstånd!

  Svara
 • Hej, vart har du köpt er fina gunga? Har aldrig sett en sån, så praktisk! ?

  Svara
 • Usch, ja de är så äckliga. Vi har hundar, och vistas mycket ute i skog och mark, och har bestämt oss för att vaccinera oss. Dottern fick också borrelia när hon var liten med tillhörande komplikationer och det var inte roligt, trots att det kan gå mycket värre.
  Ha en finfin helg, själv har jag boostat upp mig med energi genom att ha tagit en mysig fika med min allra bästa vän som jag inte sett på länge.
  Stor Kram!!

  Svara
 • Håller med om dina små äckel. Bläh….Kanske ska ni fundera på en TBE-vaccination. Vi har ju hund så plocka fästingar är en slags vardagsmat tyvärr. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/06/04/nu-tar-jag-ledigt/

  Svara
 • Hej! Tänkte bara höra var ni hittat den fina gungställningen!? Mvh, Lotta

  Svara
 • Underbart!! Helgen började bra här, vi var på stranden igårkväll och njöt av solnedgången 🙂

  Svara
 • Ni har så fina kläder! Fullkomligt älskar dom! Vad hade du för jeans igår på pop up store? Dom var så snygga! Stor kram

  Svara
 • Tack! Älskar också FME 🙂 Det är mina favoritjeans som jag köpte för flera år sedan på Knocks i Sigtuna. J4 heter märket men de är omöjliga att få tag på nu. Vill ha ett par till och har googlat som en tok men de finns ingenstans 🙁 Kram

  Svara
 • Okej tack så jätte mycket för svaret ändå! ? Stor kram och fortsatt trevlig helg!

  Svara
 • Undrar jag med var den härliga gungan är ifrån? Underbar! Sån vill vi också ha?

  Svara