Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | juni 8, 2016

Bamse, Moses, regn och sol

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Vi sitter i bilen på väg till Kolmården. Lyckades pricka in en riktig skitväderdag. Regnet öser ner och himlen är helt blygrå. Men enligt min väder-app så ska det sluta regna lagom till att vi kommer fram till Kolmården och Norrköping. 

Tänkte att de var perfekt att åka dit innan alla barn får sommarlov och föräldrarna semester. Är nog ganska lugnt där. Vida har tjatat om Bamselandet sedan jag, hon, syster och Charlie var där förra året. Hon har t.o.m. gjort ett armband till Bamse som hon har med sig 🙂


Vi har kört i en kvart och har drygt två timmar kvar i bilen och de har redan börjar fråga om när vi är framme. Zzzzzzzzz!

Pratade precis med syster som berättade om hennes helg med vänner och på hästryggen i Spanien. Nästa vecka är det dags för oss att ses. Då far vi till Spanien. Längtar så mycket efter Louie. Min Moses.

Hon skickade så fina bilder på honom till mig igår.


Gulliga unge.

Igår var jag uppe hos bästa Karin på Eriksbergskliniken och bokade, äntligen, in den där skinboosterbehandlingen jag tidigare berättat om. Man tillför massor av fukt i huden genom en ny teknik. Bokade in mig i augusti. Då lär huden törsta efter fukt efter månader i sol och värme.


Passade även på att köpa med mig dessa från Dr Dennis Gross. Ska hålla min hud fräsch i sommar. Hög solskyddsfaktor och denna behandling några dagar i veckan. Är verkligen rädd om min hud. Inte nog med att den åldras så får jag solfläckar och risken för hudcancer finns ju där hela tiden om man inte skyddar huden.

Önskar dig en fin dag.

Mot Kolmården!

Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Bamse, Moses, regn och sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh vad mysigt med kolmården! Vi ska dit på bloggevent nästa helg har jag för mig att det är. Hoppas på bra väder igen, kanske inte 28 grader men i alla fall närmare 23-24 grader 😀

  Gud så söt liten krabat!! Åh vad stor han blivit, tiden går fort, hoppas allt flyter på som det ska.

  Ha en fin dag vackra Hannah.

  Svara
 • Ha en fantastisk resa 🙂 Jag ser fram emot att läsa om hur ni har det när jag ska vara hemma imorn.
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Gullungen! Förstår att du längtar efter att få träffa din Moses, så fantastiskt gosig och fin han är!

  Svara
 • Såg dig i mos igår. Vågade inte hälsa haha ?

  Svara
 • Jo, du skulle kommit fram 🙂 Nästa gång! Kram

  Svara