Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:05 | juni 12, 2016

Vi Sju

God kväll min vän. Har du haft en fin lördag? 

Jag har bara fixat med allt i för vår resa till Spanien imorgon. Städat, tvättat, packat och handlat lite nya badkläder och annat till alla i familjen. 

Är fortfarande inte klar med allt och vi åker 7 imorgon bitti. Får helt enkelt ställa klockan på väldigt tidigt. Otäckt tidigt.

Vi flyger från Köpenhamn. Hittade så bra biljetter därifrån för alla oss. Vi åker med våra vänner Ewa och Magnus samt deras barn och så alla våra så klart. Men vi har även med oss Alva-Leigh. Så i vår familj är vi sju som reser. 

Vi överraskade Alva-Leigh med resan till Spanien. Min bästis Jessica är ensamstående med henne och Fiddeli och jobbar mycket nu innan sin semester. Hon har inte möjlighet att åka utomlands med barnen. Alva-Leigh har sommarlov och länge drömt om att få resa utomlands till sol och värme. Hon är en så otroligt fin och go tjej så det är en ära för oss att få ha med henne på resan.

Det var en sådan oerhörd glädje för oss att kunna ge henne detta. Även för Jessicas skull. Den glädjen och lyckan jag fick se när vi gav resan var obetalbar, obeskrivlig. Bara hennes glädje kan jag leva länge på 🙂

Önskar att jag hade filmat Alvas reaktion. Den fick oss alla att gråta glädjetårar. T.o.m. Liv började gråta över hennes lycka. Underbart!

Så vi blir ett stort gäng som ska bege oss ut på äventyr. 

Peter och Magnus åker bil ner till Köpenhamn med William och Mio samt Magnus son Elliot.

Jag, Vida, Liv, Alva-Leigh, Ewa och hennes tjejer Julia, Blanca och Tuva åker tåg till Köpenhamn och så möts vi alla upp där. Tjej- och killgänget.


Tydligen har jag varit en väldigt snäll fru för Peter kom hem med så vackra rosor till mig. Eller så har jag helt enkelt bara världens bästa och mest kärleksfulla man.

Tyvärr hinner jag inte njuta av dem så länge men våra bekanta som ska bo här och vara husvakt de får ta hand om rosorna och dofta på dem. De får även ”njuta” av vårt röriga hem 🙂 Hur mycket jag än städar så ser det likadant ut. Det jag städar bort hinner Vida, och de andra barnen också för den delen, stöka fram på två röda.


Vi åt chips med dipp mellan allt fix. En god paus. Gillar att ha samma smak på chips och dipp. Dill&gräslök eller Estrellas Sourcream&onion. Min last. Eller en av mina laster.

Vill man inte vara så onyttig så är ju tex stavar av gurka och morötter så gott också.

Vad gillar du?


Det här receptet på kall sås till grillat tycker jag lät gott. 

Tidigare idag var vi iväg och shoppade och åt i Mall of Scandinavia.


Varken Peter eller killarna gillar att vara med på bild så jag fick kapa Peters huvud 🙂


Nu ska jag ta och sova. Vi har en lång resdag framför oss och om jag inte får ordentligt med sömn så är jag inte så rolig att vara med. 

Får se hur det går. De kära syskonen bråkar och tjafsa så mycket att jag hotat med att ställa in Spanien säkert tio gånger… bara ikväll 🙂 

Håll tummarna för oss.

All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Vi Sju”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah. Min favorit är oxå dill/ gräslök chips gillar även dip till.ha en underbar resa njut av Spanien.

  Svara
 • Hoppas ni får en härlig resa 🙂 Här fixade jag choklad doppade jordgubbar igår till barnens stora förtjusning 🙂 Men annars är gurka, morot och selleri en favorit att dippa med. Kram och ha det bäst 🙂

  Svara
 • Snällt av er att ta Alva-Leigh med på resan <3 vilka fina vänner ni är!

  Svara
 • Hej Hannah! Skulle ni ha någon mer pop up store i Malmö? Vad är det för svart/vitt tröja som du har på bilden? Superfin!

  Kram Jenny

  Svara
 • Inte den närmsta tiden då vi precis hade butik där. Men lovar att berätta när vi har planer på det igen 🙂 I sensommar kanske. Det är en tröja från Filippa K http://www.janemarsmode.se. Kram

  Svara
 • Hej !! Blev så gripen när jag läste att ni tar med Alva-Leigh på resan, så gulligt av er !! Önskar er alla en härlig resa !!

  Svara
 • Så himla gulligt av er ❤️ ni har ett hjärta av guld på du och Peter , ha en underbar resa och semester i Spanien ??☀️

  Svara
 • Både ska där ju så klart stå ?

  Svara
 • Vilka underbara människor ni är, fick tårar i ögonen när jag läste detta. Kramar ❤❤❤

  Svara
 • Vilka fina människor ni är ❤
  Hoppas ni får en härlig resa.

  Svara
 • Det är nog både du som är en snäll fru och Peter som är en otroligt kärleksfull och bästa mannen för dig, därav rosorna! Så oerhört snällt och omtänksamt av er att bjuda Alva med på resan, önskar att det fanns fler fina människor som ni, fick en tår i ögat när jag läste det! Önskar er en fantastisk tripp till Spanien, det blir säkert underbart! Och vI får följa md på resan dessutom!
  Har samma last som du när det gäller chips och dip!

  Svara
 • Som ett barn på julafton idag!! Mitt paket med dem två femme-tröjorna kom. Har testat dem och älskar dem. Vilken ljuvlig kvalitet och snygga såklart❤. Dem kommer användas flitigt!!

  Kram ❤

  Svara
 • Vad bra att du gillar dem fina My ?Stor Kram ❤️

  Svara
 • Det var det finaste jag läst på länge, länge! Ha en underbar semester!

  Svara