Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:54 | juni 27, 2016

Sista dagen i Spanien

God måndag vacker. Hoppas allt är väl och att du har haft en fin helg och måndag.

Vi har haft så underbart och idag är vår sista dag. Okristligt tidigt imorgon flyger vi hem till Sverige. Jag har lite ångest. Får alltid det när det är dags att lämna en plats. Vill inte åka men jag vet att så snart vi är på väg så släpper det.

Dagarna har varit härliga, varma och sköna. Ingen stress, vi har bara tagit dagen som den kommit.

Vi har ätit mysiga middagar på altanen, på strandrestauranger och två picknicks på stranden. Igår lagade Magnus och Ewa middag och vi satt länge och pratade och skrattade.
Mina pojkar. 

När alla barnen somnat satt vi kvar och tramsade.

Där satt den 🙂

I lördags var vi på en mysig strandrestaurang och åt middag med Peters pappa, bror och familj.Åt helt galet goda gambas, jätteräkor eller vad de kallas.


Fick så otroligt söta bilder på Vida och Liv av deras kära kusin Ella. Fina va? ❤️

Har inte hunnit hänga med syrran och Moses knappt något. Bara de första dagarna. Sen fick hon besök av ca 15 vänner från Sverige, så hon har haft fullt upp på sitt håll. Men snart flyttar de hem igen och då är allt som vanligt igen. Ordningen återställd.

Imorgon reser vi hela dagen men jag ska försöka höra av mig.

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Sista dagen i Spanien”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så underbart ni har det..härliga bilder du bjuder på! Älskar denna blogg..din, johanna toftby och pernilla w är mina favoritbloggar, läser även din syrras ibland såklart. Så fin färg du har fått!

    Svara
  • Så härligt ni verkar ha haft det!!! Så snygga klänningar både den svarta och blå, vart kommer de från? Gillar verkligen din klädstil. /Emma

    Svara