Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | juli 13, 2016

Varma mackor 

God onsdag min vän. Jag sitter i bilen på väg in till stan. Har vår sista workshop innan semestern för att sätta hela höst- och vinterkollektionen 2017, AW17.

Ska bli spännande att se vår designers skisser efter vårt möte förra veckan men inspobilder och plagg.

Alla, utom pappa, sov när vi åkte hemifrån. Barnen snarkade och lär nog inte vakna förrän vid kl 11 🙂

Igår var vi på bio i MOS. Syster, Moses och Tristan mötte upp oss där och så åt vi tillsammans innan alla for hem till oss.


Jag och tjejerna såg Ice Age när alla killarna såg Independence Day på Imax i 3D.
Väl hemma hängde vi på altanen medan alla barnen badade.


Kvällen avslutades med varma mackor med champinjonstuvning, skinka, tomat och massor av ost.

Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Varma mackor ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en helmysig dag med familjen ♡

  Svara
 • Hej Hannah!
  Mysiga dagar med hela familjen samlad ❤️ Så härligt med sommar och semester, oavsett väder.
  Jag hämtade ut ett paket med kläder från Femme i veckan. Har ju köpt hur mycket som helst och är supernöjd! Så underbar kvalitet på kläderna. Den här gången blev jag dock lite konfunderad… Jag köpte 2 linnen i strl S. Provade först det svarta och det var så stort så bh:n syns på sidorna. Men det vita satt perfekt! Mätte då under armarna och ser att det svarta är 50 cm brett men det vita är 45 cm? Kan det svarta vara felmärkt eller skiljer det så mycket på samma strl? Orkar inte krångla med att skicka tillbaka det svarta, det kanske krymper lite… Undrar bara för framtida köp

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hoppas du mår bra. Det glädjer mig att du gillar FME. Det gör jag med 🙂 Ja, den kan ju vara felmärkt. Men lättast är om du kontaktar kundtjänst istället för mig för jag sköter inte det. De skickar så klart en ny då. Stor Kram

  Svara
 • Ok, tack för ditt svar! Jag gör så. Ser redan fram emot nästa höstcollection…

  Ha det bäst!

  Stor kram ❤️

  Svara
 • Vad fina ni är! Tack för att ni båda är så härliga och generösa i era bloggar. Kram!

  Svara