Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | juli 28, 2016

Lekstuga och böcker

Hej min vän. Idag är vi hemma och grejar. Har tagit tag i massor av tvätt, jag sneglar mot min resväska från Spanien som jag ännu inte packat upp (och känner olust) och så har jag börjat städa i barnens vidrigt stökiga lekhörna. Borde egentligen bara ta allt och lägga i säckar och skänka bort till barn som behöver leksaker mer vad mina gör.


Liv, Vida och Molly har städat och gjort fint i lekstugan. Efter att de kämpat med att göra fint, sopa och möblera så lagade jag lunch som de åt på altanen 🙂Börjar det regna så ska de krypa upp på övervåningen i lekstugan och ligga där och kolla på film på min dator. Mysigt.


Idag kom mina böcker som jag beställt.


Ska börja läsa den här först.

Jag höll på att läsa Tiggaren av Sofie Sarenbrantd men glömde den i syrrans väska i måndags och hon åkte ju till Ystad. Får läsa den senare. 

Kanske ska jag börja med ljudbok igen. Då behöver jag inte vara rädd att glömma boken någonstans 🙂

Vad gör du idag?

Stor Kram ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Lekstuga och böcker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååh vad är det för en snygg tatuering i bakrunden?
  Svårt att se men står det Peter? Har du fler tatueringar? Kan du inte visa dem?

  Ha de bra fina Hannah

  Svara
 • Har bara den och det står Peter 🙂

  Svara
 • Har precis lyssnat på Tiggaren, så bra! Jag kör ljudböcker, så bekvämt. Underlättar att packa upp resväskor och städa samtidigt som du lyssnar på böcker ;o)
  Själv jobbar jag efter tre v semester….men snart väntar en vecka i NY! Längtar….

  Svara
 • Du har den finaste bloggen fina Hannah! Ingen drama, inget skvaller utan du visar hur en vardag med barn, jobb etc ser ut. En stor eloge till dig!

  Svara
 • Ligger i solstolen och läser Tiggaren, sjukt spänannde
  Kram kram

  Svara
 • Har precis som du, en dag hemma. Har nu laddat med en kopp kaffe och ska sätta mig på balkongen med en nyinköpt bok. Keples senaste, Playground.

  Kram

  PS. Älskar lekstugan!

  Svara
 • Jag flyger och far mest hela dan känns det som . Fixar och donar inför systerysters bröllop nästa Lördag Det ska bli så kul och gå på bröllop nästa vecka blir ännu mer hektisk. Frisör manikyr pedikyr och massor med annat skoj . Ha en skön dag Hannah

  Svara
 • Jag pendlar till jobbet totalt 1,5 timme/dag så jag lyssnar på böcker, så bra och skönt. Just nu lyssnar jag på Störst av allt av Jan Guillous dotter. Riktigt spännande.
  Mer miljövänligt med ljudböcker med!

  Svara
 • Gillar inte heller att packa upp. Vi kom hem från USA för 2 veckor sen och jag tog bort resväskan i förrgår 🙂 Idag ska jag bege mig ut i bärskogen igen. Finns ju så galet mycket blåbär.Ha en fin dag!

  Svara