Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:11 | augusti 1, 2016

Solregn

God måndag min vän. Hoppas allt är väl. 

Här har ännu en dag spenderats hemma. Har mest bara gjort ingenting 🙂

Flickorna har haft kompisar här och lekt hela dagen, jag har börjar på en ny bok, tvättat (tvätten tar aldrig slut här hemma, om du undrar varför jag ALLTID tvättar), badat, gjort mina 7-minuters och lagat mat. En helt vanlig dag på semestern.

På onsdag är det dags för min och mammas minisemester. Varje sommar åker vi iväg någonstans, äter gott och bara umgås. Det är viktigt för mig att få tid med min mamma. Det blev Falkenberg Strandbad för oss. Har googlat och sökt på SPA-hotell och resor, alla tips jag fick här på bloggen, men det slutade med att vi stannar i underbara Sverige.


Väldigt passande att det stod så här på deras hemsida.

Alldeles nyss så kom det ett magiskt Solregn. Älskar doften efter ett Solregn, blöt solvarm asfalt och gräs. 


Solen sken, inga mörka moln men det öste ner ändå.


Har precis ätit gurk- och morotsstavar med dipp och efter det två paket kräftor, rostat bröd med massor av smör och västerbottenost. Åt inte allt själv utan fick dela med mig till Peter 🙂 Så galet gott. Äntligen börjar kräftsäsongen närma sig. Smygstartar alltid så fort jag hittar kräftor i butiken. De bästa är ju färska svenska signalkräftor och inte frysta kinesiska men är man sugen så är man.

Hur har din dag varit?

All Kärlek ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Solregn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad gott! Så fort maken är borta ska jag köpa ett paket, han är inte så förtjust!

  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag undrar var ni har köpt er paviljong?

  /Paula

  Svara
 • Den kommer från BraFab. Kram

  Svara
 • Ser mumsigt ut Ha en fantastiskt mini semester med din mamma! Själv är semestern slut för denna gången, men blickar framåt med en energi som är välbehövdKram

  Svara
 • Hej! Jag och min man njöt av ett dygn på Falkenberg strandbad i slutet på förra veckan. Helt otroligt mysigt och fint med lyxigt och fräscht spa. Där kommer ni få det härligt 🙂
  Kram
  Emma

  Svara
 • Tandläkaren 1 h på morgonen. Inte så kul men senare ett par glas Chardonnay med vänner. Tack för eftertänksam, harmonisk och feelgood blogg!
  Go natt!

  Svara
 • Idag har jag jobbat, första arbetsdagen sedan 20e november då jag blev sjuk och har sedan dess varit sjukskriven. Känns fantastiskt att orka tillbaka till jobbet och få den där sociala pusselbiten som en arbetsplats och kollegor faktiskt innebär! Att jag sedan har ett sjukt roligt jobb där jag hjälper människor att förverkliga sina husdrömmar gör ju saken ännu mer fantastisk! 🙂

  Kram ❤️

  Svara
 • Var har du köpt dina fina skålar & kaffekoppar? 🙂
  Tack för en supertrevlig blogg! 🙂

  Svara
 • Tack 🙂 De är från GreenGate. Kram

  Svara
 • Lämnade idag Värmdö för att besöka dina hemtrakter
  Strosade i butikerna, köpte en härlig filt till min bebis från Likalyx och åt röksmörgås på Våfflan
  En härlig dag!
  Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Jag måste fråga, ska osthyveln vara sådär? Fräsig i så fall. 🙂

  Svara
 • Tror någon varit lite hårdhänt när hen använt den 🙂

  Svara
 • Välkommen till Falkenberg Strandbad

  Anders Nilsson, VD

  Svara
 • Oooh, jag tackar. Ser så mycket fram emot att få njuta hos er.

  Svara
 • Vilken vacker bild du lyckats få av sol och regn!
  Mmmm… Kräftor är SÅ gott!!!

  Ha det bra, fina!

  Svara
 • Åh kan verkligen rekommendera Falkenberg Strandbaden. Bästa spa upplevelsen jag varit på. Men Ivory paketet är ett måste. Såå härligt! Och sen den frukosten, mmm så gott!
  Jag och min man var där tillsammans med vänner.

  Svara