Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | september 9, 2016

BookBeat

God fredag min vän. Hoppas allt är väl.

Jag är hemma med Vida idag. Vi ska ha en mysdag och bara rå om varandra. Vida ville det så gärna och jag kan lika gärna beta av det viktigaste jobbet hemifrån nu på morgonen… innan hon piggnar till och får sin vanliga energi 🙂

Jag ett grymt erbjudanden till dig. Bonniers nya ljudbokstjänst i mobilen. Ha med dig din bok överallt. För mobilen har man ju verkligen med sig hela tiden. På gott och ont. Du kan även läsa din favoritbok på mobilen eller läsplattan.

Nu får du en hel månad gratis hos BookBeat om du uppger rabattkoden hannah.

Välj bland mängder av böcker. Nya och gamla klassisker. Det är ingen bindningstid och du kan sen bestämma om du vill fortsätta ditt abbonemang eller inte.

HÄR! registrerar du dig. När du fyllt i rabattkoden i nästa steg så ändras 2 veckor till 4 veckor.

Jag älskar att läsa men glömmer ofta min bok när jag ska iväg eller har varit iväg så då kan jag lyssna på den istället och inte behöva oroa mig för att köpa en ny eller behöva vänta på att jag har den i min hand igen.

Jag reser ganska mycket både privat och i jobb och då är en bok det bästa sättet att fördriva restid men också bara för att få koppla av och komma in i bokens underbara värld. Ligga på stranden och lyssna, i bilen, på tåget ha en bra bok i öronen när man tränar och städar kan nog också hjälpa till att tiden går både fortare och är roligare. Eller hur?


I Spanien lyssnade jag klart på Lotus Blues. Hade även boken men slöa dagar i Spanien och på flyget är det perfekt för mig med ljudbok. Bara luta sig tillbaka och lyssan.

Älskar spänning och är nu inne i en sådan bokperiod. Psykologiska thrillers och deckare. Gillar också lättsmält chicklit. Romantik och löööööve men nu är det dags att börja lyssan på uppföljaren till Lotus Blues som heter Mios Blues. Måste vänta till ikväll när barnen sover. Kan knappt hålla ut till dess. Slutet var nämligen lite av en cliff hanger.

Stor Kram ❤️


I reklamsamarbete med BookBeat


3 kommentarer3 kommentarer om “BookBeat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon Hanna!
  Vill önska dig en fin dag och berätta att byxorna jag skickade efter från din Webbshop är så fina jag är supernöjd!
  Kram Marie

  Svara
 • Jag lyssnar sedan flera år på ljudböcker via Storytel och har alltid en bok i öronen till det mesta jag gör; matlagning, hänger tvätt, strykning, pyssla i trädgården, städar, promenerar och innan jag somnar en stund – det är verkligen super så jag förstår att du också gillar det. Kommer inte ihåg när jag läste en bok sist.

  Vad är det för hörlurar du har? Är de trådlösa? Ser iaf sköna ut.

  Ha en mysig hemma-dag med söta Vida och en härlig helg med de dina! Skönt att det är fredag! 🙂

  Svara
 • Tycker du är så fin på alla bilder! Hur gör du människa? Tycker även det är hur kul som helst att läsa om dig och familjen. Tack.

  Svara