Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | september 9, 2016

Svåra beslut

Hej igen,

Jag och Vida åt frukost i sängen imorse och nu ligger vi i soffan, snackar och planerar om vi ska till en lekpark eller ner till stranden och mata fåglarna. Kanske gör vi bådeoch. Svåra beslut 🙂


Med Vida på magen i soffan.

Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Svåra beslut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag har en fråga till dig. Du skrev i ett inlägg en gång att du var så rädd att något skulle hända dina barn. Och kanske även dig själv?
  Jag trott att du gick och pratade med någon om detta. Vad fick du för råd då, är i samma sits själv.

  Kramar

  Svara
 • Haha så sött, ja, svåra beslut 😀 😀

  Önskar er en jättefin fredag och ärligt, jag dör lite av bilden, det ser så mysigt ut och man saknar de där småttingarna, nu är min minsta 5 år och det är fan inte okej, haha. Eller så ser min bara större ut för att hon är matglad haha. 😀 😀
  Ha det bäst

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas dagen varit bra?
  Själv har vi haft det helt ok!
  Ska jobbs i helgen, mindre kul, men va gör man?!
  Ville bara säga att jag är jätte nöjd ned smyckena ja beställde ifrån femme. Både Armband samt örhängen! Super lyckat! Snart blir det beställning av höstmodet!
  Önskar dig o din fina familj en riktigt härlig helg!

  Kram Nathalie

  Svara
 • Så fina ni är, du och Vida. Jag är mor till fyra vuxna barn. Som mamma är jag förundrad över 1) hur fort det gick 2) vilka personer barnen blev. Som den publika fyrabarnsmor du är vill jag ge dig en eloge för att du prioriterar och skapar utrymme för alla dina barn. Du är one of a kind mama.

  Svara
 • Mysigt. Tack för en fin blogg ♡

  http://www.nouw.com/gourmettjejen

  Svara
 • Så mysigt ni har det, ja…det är verkligen viktigt att kunna stanna upp i vardagsstressen, och bara njuta av det man har. Ibland är man så dålig på det, så tack för denna härligt fina påminnelse! Ha en fin helg och tack för din beroendeframkallande blogg!!
  Kram du vackra kvinna!!

  Svara