Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:04 | september 28, 2016

Förseningar och tvångshjälp 

Hej min vän. Allt väl denna regniga onsdag?

Vilken ruggig dag. Regnjacka och gummistövlar var ett måste för att kunna kliva utanför dörren. Regnet orsakade tydligen olyckor i trafiken också. Satt i två timmar i bilen in till stan. Det var helt vansinnigt mycket köer. Tackar vet jag tåget. Så mycket bättre… om inte det också strular och är försenat pga ett löv på rälsen. 

Tackar vet jag att vara hemma. Då behöver man aldrig oroa sig för att inte komma i tid 🙂


Trots köer, förseningar och hennes dåliga morgonhumör så får hon mig alltid att le. Kolla bara på henne. Goooooos!

Hade tid hos bästa Catta på CreativeHeadz imorse. Färgning av min utväxt samt nya HairTalk för att ”tjocka” ut håret en aning. 


Frukosten åt jag i frisörstolen.

Nu ska jag hjälpa några vänner som ska öppna en butik idag. Det är säkert galet mycket att fixa innan öppningen ikväll så en extra hand är nog aldrig fel. Är själv så dålig på att be om hjälp trots att jag verkligen vill ha det. Tror många andra är så också. Man vrider ut och in på sig själv för att få jobb, familj och vardagen att gå ihop. Bjöd helt enkelt in mig själv för att hjälpa dem 🙂

Ska ta en fin bild på mitt hår också så du får se.

Hej på en stund.

Stor Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Förseningar och tvångshjälp ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar din och syrrans bloggar. Så lättsamma, underhållande och kul! Stor kram back to U!

  Svara
 • Vida och Liv är verkligen så söta och fina, brukar tänka det när jag ser dem i bloggen så ville bara skriva det 🙂

  Svara
 • Ja visst är de 🙂 Tack för att du tog dig tid och skrev. Ska hälsa dem det ❤️ Kram

  Svara
 • När du fixar håret gör du slingor då? Sååå fint:))

  Kram!

  Svara