Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:55 | oktober 8, 2016

Viking Line Cinderella

God lördag min vän. Hoppas allt är väl. Jag vaknade för en timme sedan men ligger fortfarande kvar i sängen. Så vansinnigt skönt att sova ut. Det är svalt och beckmörkt i mitt rum. Eller hytt snarare. Somnade iofs väldigt sent igår så sömnen var väl behövd 🙂

Jag, Ewa och Anna bestämde oss för att boka ett tjejdygn tillsammans med Viking Line Cinderella. I Stockholm har man ju gått ut så många gånger och resa iväg till en annan stad så skulle vi behöva vara borta hela helgen. En kryssning blir perfekt tyckte vi. Och perfekt blev den. Inte alls stökigt och bara en massa fylla som många kan tro. Inte på Viking Line i alla fall. När vi klev på så fick man gå igenom en säkerhetskontroll. Ingen alkohol får tas med på båten. Man kunde heller inte köpa sprit och vin i tax free-butiken förrän idag. Så ingen fylla på rummen. Man kan bara dricka alkohol i barerna och restaurangerna. Allt för att det ska bli trevligare att åka på sådana här resor. Pratade med några i personalen och de sa att det är så mycket roligare att jobba när det inte är dräggfylla.

Bra Viking Line


Så kul att komma iväg men inte för länge. 22 timmar är lagom 🙂 God mat, skratt, vänner, timmar av samtal om livet, dans och snart SPA. Allt man behöver.Har en stor fin hytt med utsikt mot havet.


Skål.

Igår kväll åt vi skaldjurplateau i deras fine dining-restaurang. Vita dukar och Pekka som var världens bästa servitör.

Åh, det var så gooott! Jag älskar ju skaldjur som du vet.Mmmmmm! Vill äta ett sånt fat igen. Nu! 🙂


En liten chokladbit efter maten gick också ner.

Efter vår middag så lyssande vi på två grymma liveband. De sjöng alla gamla låtar som man älskar. Vi dansade och sjöng med. Jag har ingen röst idag efter mitt vrålande.

Så galet kul.

Den perfekta tjejeresan helt enkelt.

Det är vakter överallt så det känns tryggt efter allt man läst i tidningarna och sett på nyheterna. En vakt såg till att vi kom säkert till våra hytter inatt. Det gillar jag.

Nu ska vi kolla in deras SPA. Kan behövas idag 🙂

Stor Kram ❤️
I samarbete med Viking Line


3 kommentarer3 kommentarer om “Viking Line Cinderella”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan ju va för att man har ett kändis namn som man blir så bra bemött… Har många gånger åkt med mina tjejer och vi är 20 år yngre…Vi har ALDRIG sett en enda vakt ombord…Inte Heller nån som följt med oss till hytten och inte någon annan för den delen, för att känna sig trygg, så de sista var ju bara rent skit snack. Sorry kunde inte va tyst

  Svara
 • Viking Line har börjat med det nu. Vakter som går i korridorerna och har koll. Det har även varit på nyheterna. Så inget skitsnack. De har strypt alkoholförsäljningen samt mer säkerhet efter all skit som hänt.

  Svara
 • Hej,
  Jätteroligt att vi fick rå om dig och dina vänner ombord Hannah!

  Lite säkerhetsfakta bara: Viking Line har länge haft vakter som patrullerar i korridorerna. Alkoholförsäljningen i taxfree på utresan fredagar och lördagar stängdes år 2009. Den som är intresserad av vårt säkerhetsarbete kan läsa mer här: http://www.mynewsdesk.com/se/vikingline-sverige/pressreleases/fakta-om-viking-lines-saekerhetsarbete-1562319

  Med vänliga hälsningar,
  Eleonora Hansi
  Informationschef Viking Line Skandinavien

  Svara