Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:09 | oktober 11, 2016

Städnoja

God kväll min vän. Här hemma händer det inte så mycket. Väldigt oglammig hassar jag runt i mjukiskläder, river ut ur garderober, skåp och olika gömställen där jag tryckt in saker. Det tar liksom ALDRIG slut här hemma.

Har säkert fem stora svarta sopsäckar med kläder som jag ska köra till kyrkans second hand-shop i Kungsängen imorgon. Och det är bara en yttepytteliten del av allt. 

William har prao nu i två veckor och denna veckan är han i second hand-shoppen. Perfekt. Kör honom dit och passar på att lämna allt. Två flugor i en smäll… eller snarare tre. Får ju fint här hemma också 🙂

Nästa gång jag kör kan jag ta nästa runda med saker och kläder med mig dit.


Tror Liv och Vida blir hemma imorgon också. Då fortsätter jag mitt race.


De här två små damerna har mest bara varit på sina rum. Liv har sminkat Vida, de har ritat, bråkat, kramats och kollat olika youtube-klipp på mobilen.

Hur har Din dag varit?

Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Städnoja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Jag verkligen älskar när andra, och jag själv, lämnar saker till second-hand!
  Jag har inget miljötänk för fem öre, men jag tänker alltid på dem som inte har råd att köpa allt sprillans nytt (jag själv när jag växte upp) och då är second-hand perfekt. Skänkte förra veckan alla våra urväxta babysaker till Stadsmissionen: kläder och Babybjörns babysitter. Vi kommer inte använda det något mer och nu får någon annan glädje av sakerna i stället.
  Kram och stort tack
  Anna

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas ni mår väl?
  Gjorde likadant igår, städade ur våra och barnens garderober , höll på i timmar, men så skönt när man är färdig, då känns det fräschare i skåpen och vilken lättnad!
  Man mår så bra efteråt ellerhur?!
  Idag vAr mer än lugn dag, åkte ut o kikade lite på nya möbler,ska göra om hemma lite nu inför höst / jul
  Önskar dig en fin kväll.
  Kram från En trogen läsare, din blogg är lika trevlig att läsa varje gång!✌️
  Kram finaste Hannah

  Svara
 • Fint av honom att göra sin prao där. Hans Pappa hade säkert kunnat fixa en flashigare praoplats till honom.

  Hur gör du för att alla dina barn ska få lila mycket? Pengar, kläder, resor etc. Tänkte på Williams pappa som badar i pengar. Antar att William får mer än dom andra barnen?

  Svara
 • Williams pappa? Det är han som var med i Idol va? Tror det var där jag sist såg honom. William träffar, och har kontakt, med jultomten lika ofta som han träffar sin pappa. Dock tillför jultomten med mer praktikplatser, pengar, kläder och resor.

  Svara
 • Ok. Vad tråkigt.

  Svara