Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:06 | oktober 19, 2016

Stolt mamma

God kväll i stugan. Jag sitter i soffan med en gosig Vida runt halsen. Är väldigt bortskämd med att få kramar av henne 🙂


Dessvärre måste jag snart lirka loss henne och göra klart middagen.


Hämtade tjejerna redan vid strax efter 14 idag. På onsdagar har Liv gymnastik så då måste hon hinna hem och äta och vila lite innan det är dags för två timmars träning.

William sov hos mamma igår men idag är han hemma en sväng. Han har sin sista praovecka nu i kyrkans skola. Han är så duktig. Vi kan bråka och han kan vara en riktigt vresig tonåring men när det kommer till att ta ansvar, jobba och passa tider är han så duktig. Han imponerar på mig och de han jobbar med på skolan men även i second hand-shoppen där han jobbade förra veckan. Stolt är jag! ❤️


Min stora fina pojke med mormor och morfar.

Ikväll är det sista spurten för min kära vän Nina. Hon måste vinna Folkets val Matbloggpriset. Så har du inte röstat så snälla rösta, rösta och åter rösta. 


Hon har stora chanser och vinna men behöver bara de där extra rösterna. Så betydelsefulla. Hon är så galet mycket värd det!

Lätt som en plätt är det också att rösta. Tar dig bara några sekunder. Klicka på länken till tävlingen på Facebook HÄR! och gilla så har du lagt din röst. 

Nu hjälper vi Niiinis till vinst.

All Kärlek ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Stolt mamma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Fick precis hem min första beställning från dig!
  Älskar kläderna!
  Sköna funktionella och supercoola!

  Ha en bra dag! Kram

  Svara