Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:11 | oktober 20, 2016

Starka känslor 

God torsdag min vän. Helgen närmar sig med stormsteg. Dagarna går så fort tycker jag. De bara rusar förbi mig. Måste stanna upp och vara tacksam och ta vara på varje dag.

Har tänkt så mycket på Isak se senaste dagarna. Så där oerhört strakt. Tårarna har inte gått att hålla tillbaka. Imorse i bilen på väg till förskolan sa Vida helt plötsligt, ”Isak är här och säger hej!” Hon sa det med sådan glädje. Rakt ut. Hade inte nämnt hans namn utan det kom bara från hennes hjärta. Så härligt.

Så fort något sådant händer eller att jag känner Isak extra mycket så ringer jag direkt till syster och berättar det. Det slår aldrig fel att vi känt exakt samma starka känslor under samma dag och tid ❤️

Nu är jag på kontoret och har precis ställt ut vår trottoarpratare. Butiken är öppen 🙂
Min vän Nette var precis förbi och lämnade vackra blommor. De passar perfekt in med sin röda höstiga färg.


Önskar sig en fin dag.

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Starka känslor ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gladiolus är underbart!
  Ha en fin dag du också, och gillar ditt fina halsband från
  Emma I.
  Kram

  Svara
 • Hej, skulle du presentera vinnarna i tävlingarna idag? Ha en bra dag! Kram

  Svara
 • Lider något så oerhört med dig
  Har också en storasyster och vi o barnen är också
  som en enda stor familj
  Önskar att vi aldrig ska behöva få gå igenom
  det du/ni får gå igenom!!!
  Är såå ledsen att du/ni får leva med denna sorg
  Blir varm i hjärtat när du har sett Isak himlen

  Ps….Jag är fruktansvärt dålig på att kommentera dig, njuter bara av att få läsa
  i lugn o ro när barnen somnat.
  Sluta aldrig skriv på bloggen. Du berör.. iallafall mig
  Kram//

  Svara
 • Själv hade jag besök igår morse av min mormor när jag låg i badet. Det känns bra när man känner att de fortfarande finns med oss, även om vi inte kan se dem. Det är en livslång saknad, som jag förstår är värre när någon så ung har lämnat sina nära o kära.

  Tur att ni alla har varann❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Vad fint att Isak finns med er så mycket!

  Svara
 • Nu sitter jag med tårarna rinnandes. Fin hälsning genom Vida <3 Jag är väldigt öppen men känner att annat kommer i vägen och man stänger av. Barn är så vackert öppna o oförstörda, glädjen lyser i deras ögon 🙂

  Svara
 • Vart kommer din snygga skjorta ifrån? ( den gråa du har på bilderna)
  Tack för en mysig blogg!

  Svara
 • Från Zara 🙂 Kram

  Svara