Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | november 9, 2016

Malmös finaste skyltfönster 

Hej min vän. Allt väl?

Vaknade av nyheterna om Trump. Finns inga ord för denna katastrof. Var är vår värld påväg?! Har du följt valet?


Så sorgligt. Overkligt. Skrämmande. 

Har trots all denna skit tagit en skön sovmorgon och ätit en god hotellfrukost. Nu ska vi packa ihop och bege oss till butiken. Vi flyger hem i eftermiddag så jag måste hinna med lite jobb också. Kan ju inte bara ligga här och slappa 🙂

Ska stå i butiken idag. Den är öppen onsdag-fredag kl 12-18 och lördagar 12-16.


Igår hade vi Malmös finaste skyltfönster. 


Väldigt fina stilleben också.


Tavelväggen är från Desenio


                              ♥♥♥♥♥♥♥♥♥Kom gärna förbi! 


Lånade de här två bilderna av Sriwanna som var på mitt lilla VIP-event igår. Det var så trevligt och det kom en massa shoppingglada tjejer. Tack till alla ni som kom och gjorde kvällen perfekt.

Bjöd på bubbel, smoothies och god wraps samt bra rabatt på kollektionen.Olle Berggren från Expressen/Kvällsposten kom till butiken och gjorde ett reportage.

Igår var jag runt i Malmö och besökte den nya Saluhallen som öppnar idag och åt lunch med härlig utsikt. Hör av mig snart och berättar mer.

Stor Kram ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Malmös finaste skyltfönster ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till nya fina butiken! Underbart med driftiga människor som du och Peter verkar vara! Lycka till med allt ni tar er för. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vi har massor med snö här i hälsingeskogarna och det är ljuvligt. Vad otroligt fin butiken/butikerna är! Ni har gjort det så himla bra! Sköt om er, stor kram! 🙂

  Svara
 • Grattis!! Vilka storlekar kör ni?? Kram

  Svara
 • Hej Ingrid. Vi har XS-XL och de är generösa i storlekarna. Kram

  Svara
 • Det låter toppen, då är jag snart i Malmöaffären :=D. Har spanat in ngt blått snyggt och även en mysig stickad. Härligt ! Tack för ditt svar.

  Svara