Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:40 | november 10, 2016

Lunchbubbel med en vy

Hur härligt är det inte med den här underbara snön, nollgradigt och sol.


Har inte tagit in alla utemöbler ännu. Typiskt oss. Men det ska regna hela nästa vecka så snön lär försvinna. Tyvärr. Hoppas att vår jul får bli så här vit och fluffig.


Älskar’t.

Så länge man inte ska ut och köra bil eller åka tåg och buss så är det ljuvligt.


Har lite fler bilder från min tur till Malmö. Innan eventet så åt jag och Peter lunch uppe på en restaurang med fantastisk utsikt.


Bubbel och Turning Torso. 


På eventet hade jag på mig ett par jeans från Frame, Serafia Shiny Turtleneck samt Rebecka Shirt Jacket från Femme Collection över. Favoritoutfit. 


Claudia Galli Concha var där med sin familj och mage.  Hon föder vilken dag som helst. Nästan så jag är lite avis. Det finns ju ingen bättre känsla än att föda barn. Inte smärtan så klart men allt annat. Vi hade tydligen samma fotosida så vi radade upp oss 🙂


Fick en så vacker orkidé till butiken av Pernilla och Marianne. Tyckte det var så fint att binda stänglarna runt en kvist istället för de fula blompinnarna som de brukar vara fästa vid med en liten klämma.


Åt en oerhört god lunch på italienska restaurangen Ciao som ligger precis bredvid vår butik på Friisgatan. Åh, vad hungrig jag blev nu. Ett tips om du bor i Malmö.

All Kärlek ❤️


1 kommentarer



En kommentar om “Lunchbubbel med en vy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för senast!
  Butiken kommer att bli succé!
  Och vi väntar fortfarande på bebis…
  Stor kram!
  ❤︎ Claudia

  Svara