Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:47 | december 6, 2016

LA Lakers

Hej vacker. Allt väl hemma?

Här har vi inlett morgonen med frukost på sängen och en film. Vi vaknade så tidigt så vi passade på. Vi har bott hos Tobbe och Sara fram till igår och nu ska vi bo på hotell ett par nätter. Vi har lite jobb och möten idag och imorgon. Bästa staden för inspiration.


Room service och frukost i sängen är en väldigt god start.


Morgonkaffe.

Igår var jag på min första basketmatch. I Staples Center mötte LA Lakers-Utah Jazz. Innan matchen satt jag och Peter på en sportbar i flera timmar och åt massor av god mat och drack öl. Laddade för matchen… som jag somnade på 🙂

Bl a två sådana här tallrikar beställde vi. Så vansinnigt gott! Varm dipp på ost, spenat och kronärtskocka. På mitt Instagram @hannahgraaf har jag lagt upp en film där en tjej på 11 år (!) sjunger nationalsången inför matchen. Väldigt mäktigt. 


Coolt att få ha upplevt detta trots att jag tog mig en liten power nap.

Nu ska vi göra stan.

Stor Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “LA Lakers”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här