Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:25 | december 15, 2016

Önskelistan klar men jag är långt från klar

God kväll vacker. Veckan går i rasande fart. Redan fredag imorgon. Älskar fredagar. Ska stå i butiken och sen på julmiddag med min goda vän Johanna. Hela lördag och söndag är jobb. Vi ska plåta hela SS17 med vackra Elsa Ekman. Så kul!

Vad har du för planer helgen som kommer? Har du hunnit med att köpa julklappar? Inte många dagar kvar nu.

Jag har knappt köpt en enda. Måste sätta mig ikväll och klicka hem till barnen. Det är lätt att köpa till flickorna som älskar leksaker men så fort barnen lämnat leksaksåldern så blir det både svårare och dyrare. Tycker det är så svårt att hitta på bra klappar till pojkarna. Min egna önskelista är desto lättare 🙂 

Tänkte dela med mig av den och samtidigt ge dig julshoppingsinspo.

Jag älskar i alla fall att få tips på julklappar till familj, vänner och kanske till sig själv.

Har hittat så mycket fint på Indiska. Bra priser och snyggt både till hemmet och kalla vinterdagar.


Perfekta julklappen till den som vill ha de snygga detaljerna i köket. Marmormortel samt Marmorskärbräda. Ett enkelt och fint smyckeshäng i guld och marmor för endast 149kr. För den som älskar att hemmet doftar gott så sprider dessa doftpinnar alltid en fräsch doft i huset.

Jag som älskar raggisar önskar mig dessa strumpor med matchande vantar av ”Tomten” och en snygg, lyxig cashmeretröja till är pricken över I:et. 

Söt cashmeremössa i rosa till mamma.


Kuddar och plädar till sängen eller soffan. Så fint med pom-pombollarna. Älsk på det! 

Stora härliga tekoppar med öron samt diskret guldkant. Kaffekoppar i randigt, prickigt och rutigt, även de med guldkant, vill jag fylla köksskåpen med. 

Det händer mycket spännande saker hos Indiska just nu. Dessa fina produkter kommer från deras sneak peek-släpp av kollektionen ”Indigo Ocean”. Hela kollektionen släpps i januari med både kläder och inredning som har inspirerats av indiska oceanen och färgen indigo. Håll utkik för det ska jag göra! 

Prydnadselefanterna i återvunnet material. ECO precis som man gillar smälter så perfekt in bland kuddarna, plädarna och kopparna. 

Saker på min önskelista som jag tror faller många andra i smaken också. Eller vad säger du?


De här två fina guldkrukorna och ekollonet (med förvaring) köpte jag förra julen men de finns även i år. 

All Kärlek ❤️

I samarbete med Indiska


4 kommentarer4 kommentarer om “Önskelistan klar men jag är långt från klar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker också om Indiska! Köpte rökelser där för ca ett år sen och nu är det dags att köpa nya. Blir att åka dit o spana in lite annat också. När ska ni ha rea på webben?

  Svara
 • Vilka jättefina saker. Föll för tröjan och kopparna. Love love love

  Svara
 • Såg ditt förra inlägg m systerbesök, åh vad jag önskar att jag oxå hade en!!! Har det lite jobbigt nu, min man berättade för en månad sedan att han inte är gjord för att bo med någon, varken m mig eller vår dotter, plus att han blivit kär i en annan…. ikväll sprutar tårarna hos mig… och än har han inte hittat någonstans att ta vägen, så han bor kvar här ….
  Kram kram

  Svara
 • Indiska har alltid varit min butik. Gick alltid in där när jag va i centrum (Uppsala )
  Och nu har vi en butik i Varberg också, som sedan 25 år varit min hemstad.
  Och äpplet faller inte långt…, nu helgjobbar min dotter på Indiska, så dom dör elefanterna får nog jag önska mig.
  Allt gott till dig i december kvällen ❤️

  Svara