Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:51 | december 31, 2016

Slutet gott Allting gott

God sista dag på detta året min vän ❤️

Hoppas att din dag har börjar bra. Jag ska strax fara och hämta vår nyårsmat. Sen blir det femkamp med hela gänget. En mysig dag väntar.

Igår kom Tomten på besök… igen. Jag fick ett sms av min mamma att flickorna skulle stå vi köksfönstret kl 15. Deras miner var underbara när de såg tjocka Tomten komma med en säck.Världens bästa mamma och mormor… eller förlåt Tomte.


Tror deras kära mormor hade lite dåligt samvete för när vi firade jul och de fick sina klappar så var hälften av dem deras egna gamla leksaker 🙂 Liv höll minen de två första paketen men Vida utbröt ALLVAAARLIGT! 

Väldigt kul att hon år efter år gör samma sak. Köper julklappar i second hand shoppen. Det hon missat var att jag och tjejerna precis varit där efter att vi sorterat ut leksaker som de tröttnat på och skänkt till shoppen. Men det kom något gott ur det. För varenda krona som kommer in i 2-hand shoppen går till behövande barn världen över. 

Slutet gott allting gott ❤️

Men lite humor är det allt över det 🙂Igår åkte vi till affären och köpte fredagsmys. Jag har gett upp hur jag ser ut och är klädd när jag går utanför dörren 🙂


För en halvtimme sen såg det ut så här i min och Peters säng. Svårväckta som få. Och tagit över vår säng har de gjort också.

Hörs om ett tag igen.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Slutet gott Allting gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh skönt med sovmorgon! Blir så nyfiken på hur länge dom e uppe på kvällarna? Min lilla 4åring sov till halvnio idag vilket e rena lyxen haha. Hoppas ni får en fantastisk dag. Och tack för en fin blogg. Läser varje dag men kommenterar nästan aldrig får bli bättre på det. Kram!

  Svara
 • Lite kul var det ju allt med julklapparna
  som kom i retur 🙂 idag firar vi 25 årig
  Bröllopsdag så det blir massor med god
  mat och massa bubbel Önskar dig
  och familjen ett riktigt GOTT NYTT ÅR
  ❤️

  Svara
 • Tackar ödmjukast för ditt bloggande och önskar dig och din familj ett trevligt slut på året och ett fantastiskt nytt

  Svara
 • Du är perfekt! Du gör det vi alla gör, hasar runt i myskläder, raggisar eller mjukis tofflor och njuter av att VARA med familjen , sippar vin OCH äter snabbmat. Det är undetbart för mammasamvetet att logga in! Du är ”normal” med stress, dåligt samvete, trött efter jobb, kör snabbmad, då och då, matkassar or whatever. I love it!!!!
  Jag är äldre än diu, med tre underbara barn, yngsta 13. Svårt få ihop tillvaron. Har ( vad jag ser) som du en underbar man i detta fall ombytta roller- JAG Skauning- maken från Sthlm! Fantastisk kombo eller hur?
  Och lite flärd med en weekend då och då för kaurlekens skull!?
  ! Följer bloggen och trivs -verklig vardag, det finns något av allt för alla.,Dinner blues, badning, läggdags, läxor, hämta och lämna – oavsett om D är på morgonen dagis eller invänta sista bussen hem eller tåget…..och så andligheten och omtänksamheten alltid närvarande.
  Du och din man spänner över alla gränser, tillsammans från föräldraskap, sorg, sjukdom, allvar, tro, middags bekymmer, dagis, sovtider samt som framgångsrika entreprenörer! ( ja- jag har tagit ett glas bubbel eller två) Och jag älskar er och följer bloggen! Super duper kramar från genuint äldre Skaune fan!
  Kraumar ❤️❤️❤️ – från Åsa i Skaune

  Svara
 • Får skylla stavfelen på pekfingervals a la mousserande vin❤️

  Svara
 • Haha prautar duou varkligen sau daur i skachaune?? . Kanske inte mer bubbel nu om 13-åringen är hemma. Gott Nytt år!

  Svara
 • Håller med dig! Väldigt konstigt det lät där!

  Svara
 • Hahaha vilken rolig och härlig mormor!! Underbart med människor som tänker på hur mkt krims o kram vi förbrukar och som man kan ta tillvara på. Dom kmr ha mycket roligt åt sin mormor och le kärleksfullt när dom blir vuxna ju

  Svara
 • Sover dessa tjer inte i sina egna sängar ännu??? Varför?
  IOF sköntv med dom i sin säng men ändå??? Hur gammal e Liv nu? å inte sover i egen säng ännu?

  Svara
 • Allvarligt spelar det någon roll hur gamla De är?? Min 10åring ligger ofta och sover i vår säng… Inget fel med trygghet och mysigt!!!

  Svara
 • Dessvärre har jag misslyckats med att få dem att sova i egna sängar. Det började som något mysigt men nu är det mest bara knän i ryggen och en och en annan smäll på näsan. Men jag tror inte de kommer ligga där och sova mellan oss när de är 15 år så jag känner mig lugn 🙂 Kram

  Svara