Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | januari 4, 2017

Bokad semester

God morgon min vän. Jag sitter på väg in till stan och kontoret. Första dagen sedan jul då klockan ringer och det är dags att jobba i stan.

Har sån galen träningsvärk idag och jag vet att den kommer nå sin peak imorgon. Kan knappt gå. Men det är skönt för då vet jag att jag kört på bra och kroppen blir stark. 

Igår bokade vi vår semester. Lite mer än två veckor i Marbella med hela familjen i juni. Så ljuvligt. Härligt att ha något att se framemot. Vi hittade en jättebra resa från Köpenhamn. Hemresan kostade bara 250kr/pers. För hela familjen, 6 personer, knappt 8000kr, direktflyg tur-och-retur. Bra att boka med god framförhållning.

Passade perfekt att använda mitt nya Marbella-underlägg till middagen igårkväll 🙂

När vi berättade för barnen under middagen blev de så glada.I kväll ska jag städa bort julen. Bort med barrande gran och tomtar. Har du städat undan julen?

All Kärlek ❤


30 kommentarer30 kommentarer om “Bokad semester”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart med semester
  Här åkte julen ut på nyårsdagen. Fick ett ryck och putsade fönster i samma veva. Fler såna ryck hade uppskattats, då får man mycket gjort. Kram till dig, ha en fin dag!

  Svara
 • Yepp julen är ute, ajöss Fast lite ljus o så får man ju ha. Kul att ha ng att se fram emot o kanonpris!! Jag bokade tidigt tåget Lund-Stockholm också o åkte X2000 tor o retur för 190 kr, helt sjukt.

  Svara
 • Med Vilket flygbolag bokade du då?

  Svara
 • Alla tomtar borta, resten ryker snarast, inte haft gran inne i år så det blir enkelt.
  Oj vad jag är avundsjuk på er som har råd att resa så mycket.Jag är panchis och med en pension på 10000 / månad ( trots jag jobbat heltid i landstinget hela livet ) så blir det inga resor. Fast det finns annat att njuta av så det känns ganska bra i alla fall.
  Tack för en fin blogg

  Svara
 • Nope, här städas det inte bort någon jul än på ett bra tag.
  Snö ute och stjärnor i fönstren, det bästa som finns enligt mig.
  Kika på en glittrande garn i ögonvrån när man ligger och myskollar på en bra film.
  Slank ner en skinkmacka i går kväll också.
  Inga krispiga tulpaner så långt ögat når….

  Svara
 • Haha älskar din kommentar! Orkar inte med alla som redan börjat tjata om vårfärger och tulpaner. Jul är det bara en kort tid så njut så länge det varar säger jag…. och lite till…ljusslingan på balkongen synkar jag alltid med sommar- och vintertid 🙂

  Svara
 • Och jag orkar inte ta bort allt märkte jag igår för jag har pyntat för mycket 🙂 Men granen barrar så den måste ut. Stendöd.

  Svara
 • Mys lite till med gott samvete:)

  Svara
 • Svara
 • Hyy, jag har min topp av träningsvärk idag…. Men ska försöka mig på intervaller på bandet ikväll ändå 😉
  Jag tog bort lite tomtar i helgen men adventsstjärnorna får vara kvar januari ut, det är ju sååå mysigt haha
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hur ska ni bo?

  Svara
 • Hej Hannah. Undrar vart du köpt underlägget med Marbella?

  Svara
 • Japp här är Julen borta , så skönt
  Nu är det nytt år och nya friska tag 🙂
  Härligt med träningsvärk 🙂 Det är bara
  och på det igen. Så härligt med Marbella
  och superbilligt ju , ha en fin dag H ❤️

  Svara
 • Hej fina Hannah jag undrar oxå lite mer om resan. Vart hittr man sånna billiga resor? Hyr ni lägenhet mera tips tack kram

  Svara
 • Undrar också var du köpt Marbella-underlägget?

  Svara
 • Hej Lisen, det finns att köpa antingen genom att maila [email protected], kontakt på Facebooksida Fine Art and Living & Art by Cc eller genom att skicka PM på Instagramsidan @fineartandliving. Väl mött! 🙂

  Svara
 • Hej och god fortsättning!
  Jag och min familj samt några kompisar tänkte hyra hus i Marbella i sommar. Jag vet att ni var där förra året. Har du något bra tips på förmedling el liknande? Bokar ni hus genom nåt? Förra året hyrde vi hus i Thailand via jojolanta. Vi var super nöjda då

  Mvh Eva

  Svara
 • Hej ! Vi träffades i höstas på design only i Göteborg. Var där med min dotter som väntade barn. Hon köpte en mörkblå poncho. Jättefin! Hon fick en liten tjej strax före jul! Nu är man en lycklig mormor!

  Svara
 • Åh grattis till er båda. Vad härligt och mysigt ❤

  Svara
 • Hej. Var har du köpt underlägget ”Marbella”? Skulle gärna vilja köpa ett till min pappa m sambo då de har en lägenhet där nere. Mvh Linda

  Svara
 • Vad mysigt! Imorgon åker julen åt här hemma!

  Kram, Carina

  http://www.matparlan.se

  Svara
 • inte för att det har att göra med det här inlägget men tack för dina anställda som ger suverän service trots att kunden (läs jag) inte kunde läsa instruktioner Och för att dina kläder gör att även jag i strl XL känner mig vacker

  Svara
 • Hej
  Undrar var/hur ni beställt resan? Superbra pris. Skulle gärna vilja hitta en prisad resa för mig och min familj. ….

  Svara
 • Hittade via Mr. Jet. Vi flyger med Norwegian. Det är dock Peter som hittat resan. Han är grym på sånt 🙂

  Svara
 • Till Hannahs läsare som undrar om underlägget; det finns att köpa antingen genom att kontakta oss via mail [email protected], kontakt på vår Facebooksida Fine Art and Living & Art by Cc eller genom att skicka PM på Instagramsidan @fineartandliving

  Ha två underbara veckor i Marbella!

  Svara
 • Undrar lite om du vet någon bra husförmedling tänkte hyra hus i marbella i sommar. En fantastisk blogg

  Svara
 • Hihi bokade också resa igår! Flyg till Malaga för att spela golf i Mijas några dagar i februari, lovely!

  Svara
 • Hej Hannah
  Vilka hyr ni hus av i Marbella. jag vill gärna ha tips. Har bott på long beach efter rekommendation av dig tidigare.
  MVH Mimmi

  Svara
 • Vi hyr via Peters bror som bor med sin familj i Marbella. Men när vi var där förra sommaren med vänner så hyrde de via en förmedling. Vi googlade bara och hittade den. Minns inte vad den hette men det finns massor. Kram

  Svara
 • Tack för svar Hannah! Önskar dig en skön söndag

  Svara