Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:46 | januari 10, 2017

Psykiskt välmående

Hej vacker. Har du haft en bra dag so far?

Jag har fått mycket jobb gjort samt städat bort julen. Små barn och tonåringar är hemma och det ska lagas middag, hjälpas med läxor och bäddas rent i sängar. Känns som en bra och fräsch start på veckan… och 2017. Bara att jag har börjat träna och röra på mig känns bra. Helt sjukt för att vara jag men jag längtar till imorgon då jag ska köra ett nytt pass. Det här med gruppträning och pass är verkligen min grej. Men jag lovar, jag ska inte bli en träningsblogg 🙂

Men jag uppmuntrar alla att röra på sig mer. Inte bara för att bli stark och orka mer, jag har t.o.m. blivit ordinerad träning av min läkare pga min rygg, men också för välmåendet, psyket, det inre. Jag tänker må bättre psykiskt i år. Det har jag bestämt mig för, och träning och motion kan nog hjälpa mig på traven. Frigöra endorfiner och må-bra-hormon i kroppen. Läste HÄR! om vad som kan hjälpa oss med just det. Träning och musik är två av de saker som ger oss extra lyckorus.

Jag slår ett slag för att bli starkare i själen i år.

Som ett brev på posten, ordagrant, kom denna trevliga bok idag.En jättefin träningsbok bok av Simon Sköld. Min vän Camillas sambo. Hon är också med på ett hörn 🙂 Tror den här kan vara en riktigt bra hjälp för latmaskarna. Jag ska använda mig av dessa enkla och grymma övningar de dagar jag är hemma och inte kör pass. Perfekt.

Nu njuter jag av det lilla lugnet jag får när barnen är på ovanvåningen. Har precis skrikigt mig hes på dem för att de bråkar så nu är de tysta ett tag… hoppas jag 🙂

Inga tomtar och granar så långt ögat kan nå.
Och bilden på älskade Isak har fått tillbaka sin plats.

Kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Psykiskt välmående”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tror som du Hanna att man blir mer välmående av att röra på sig. Jag har drabbats av utmattningssyndrom och det är inte förens nu som jag börjat ta hand om min egen kropp. Jag gör yoga och så går jag promenader. Målet är att jag ska kunna börja med lite hårdare träning men det får bli när jag blivit starkare både mentalt och fysiskt. Jag älskar verkligen att läsa din blogg, speciellt nu när mitt eget liv är så tråkigt när jag inte har energi till något.
  En varm kram till dig ❤️

  Svara
 • Wow vilken otrolig ljusstake, var är den köpt? Kram

  Svara
 • Jag har styrketränat, löptränat och simmat en del, men gruppträning är min grej. Jag tar i mer och ger inte upp när jag ser andra göra rörelserna fastän jag är jättetrött.
  Lycka till med träningen.

  Svara
 • Motion ger verkligen mycket 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag tycker det är inspirerande att läsa om din träning.
  Skulle vara skoj om du vill skriva vilka pass du har kört. Kanske du får mig och andra läsare att våga prova något nytt?☺
  Dansklasser har verkligen hjälpt mig efter en kollaps. Nu har jag haft en ofrivillig paus (svårt sjukdomsskov) i två månader och märker verkligen av det. Min hjärna behöver dans!

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en fantastisk blogg! 🙂 Tänkte bara fråga dig vart du köpt sideboardet som är med på bilden? Kram Veronica

  Svara
 • Så fint skrivet: Jag har inte lämnat er, jag har bara gått i förväg.
  Det ska jag ha i min dödsannons när det är dags.

  Svara
 • Så vackert och gripande med fotot av Isak och de vackra prydnaderna runt om. Så fint att han är med er hela tiden. Vi har haft sådana underbara färger på himlen här uppe i norr, när den skimrar i rött, rosa, lila och ljusblått. Brukar tänka på er älskade Isak då (fastän jag inte kände honom) och att ni brukar känna att han sänder tankar, tröst och sin närvaro till alla er som sörjer honom, när himlen är så där otroligt färgsprakande.

  Svara
 • Åh vacker ljusstake! Var är den ifrån?

  Lena

  Svara
 • Gokväll Hannah! Hoppas du o familjen mår väl?

  Så fint du gjort med ljus, och fotot på Isak jätte vackert och fridfullt.⭐️
  Härligt med att du tränar, har också sagt att ja ska bli bättre i år med träningen jag går långa promenader men vill bli bättre på att ta mig till gymmet.

  Önskar dug en fortsatt fin kväll.
  Kramisar /Nathalie

  Svara