Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | januari 12, 2017

Modelejon

God torsdag vacker. Hoppas allt är väl och att veckan flyter på bra för dig.

Jag har haft en morgon i bilen. Kört framochtillbaka till barnens olika skolor. En glömde sin skolväska, den andra missade bussen och den tredje försov sig och behövde skjuts.

Tur att jag jobbar hemifrån idag 🙂

Vid lunch ska jag köra ett 30-minuters Core- pass på WE. Är laddad. 

Sitter vid min vanliga ”arbetsplats” vid köksbordet med datorn och jobbar. Nästa vecka är jag inne i stort sett varje dag på kontoret och håller i införsäljningen så det är skönt att jobba hemma denna veckan. Kan hämta de små lite tidigare och få mer tid. Det kommer jag inte ha nästa vecka.

Igår var det bara jag och Vida hemma fram till middagen.


Vi kollade på gamla svartvita kortfilmer från 1929 och Disney. En Skeleton Dance som de tydligen älskar att dansa till på förskolan.Skelett som dansar och spelar på varandras revben. Sjukt men väldigt kul när Vida for runt och försökte dansa som skeletten.


När Peter kom hem, de små hade somnat och killarna grejade med sitt så åt han och jag middag tillsammans i lugn och ro. En vansinnigt god skaldjursfrossemiddag. Vardagslyx.


Pratade precis med syrran och vi skattade gott åt gamla minnen men också småsvor över att vi inte är bjudna på ELLE-galan. Det var säkert 10 år sedan vi fick gå dit. En gång för kanske 15 år sedan fick vi t.o.m. dela ut pris där till Bäst klädde man. Those were The days. Men annars lyser inbjudan med sin frånvaro. Vi som är sådana modelejon. Påklädda och allt 🙂

Det är vi och Anders Timell. Bittra och deppiga över att vi inte får klä upp oss och strosa runt bland alla bajsnödiga och svåra trendmänniskor 🙂 

Sist vi delade ut pris och var på en gala så slutade det med att hon och jag satt, bra på lyset, under ett bord med Rolf Lassgård. Kan det ha något att göra med att vi är bannlysta?! Vi är ju som två galna tonåringar ihop… men ingen har så kul som vi.

Stor Kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Modelejon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart!!! De förstår inte vad dom bajsnödiga går miste om! Det är sådana sim ni som gör festen.

  Svara
 • Härligt med träning!! Ett tips för oss stressade mammor är att träna framför teven… youtub tex har en mängd olika träningspass… suveränt tycker jag och gratis… mina barn brukar vara med sisådär 10 minuter sen går d å leker hihi ..

  Svara
 • Härligt att höra lite om era gamla minnen ! Ha en bra vecka 🙂

  Svara
 • Hahaha:) Så roligt! Du är för härlig!

  Svara
 • Svåra trend människor, haha

  Svara
 • Här hittade jag anledningen!
  Men, va! Vill inte Stockholm ha lite Wild babes?? 🙂
  Jag kollade in rapporteringen från Galan och jag såg, och tänkte – den där festen är nog inte så himla kul och kärleksfull precis. Lite falsk kanske. Köpt? Lilla Zara L såg så totalt uttråkad ut, 19 år med en gäng gamlingar i hennes värld (över 25..haha) och en litet tråkig H&M klänning. Å vart var hennes syrra vaaaa?? Ni gjorde rätt i att sätta er under ett bord!!!=)

  Intressant att följa, lätt att sucka åt.:) Kram!

  Svara