Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:16 | januari 15, 2017

Peters dag

God söndag min vän. Jag ligger fortfarande i hotellsängen och drar mig.

Bjöd ut Peter på födelsedagsmiddag och en natt på Hotell Kung Carl. Igår fick han sig en riktigt fin dag, både med familjen och på tumanhand med mig.

Efter att jag och barnen väckt honom med tårta och sång på sängen så fick han komma ner till ett dukat frukostbord. Nybakade scones, äggröra, bacon och det bästa han vet… chokladbollar 🙂


Efter en god lång frukost bad jag honom packa väskan för att vara borta en natt och en kväll på stan. Han fick inleda eftermiddagen med en timmes massage på Sturebadet också. 

Jag var så snurrig dock så jag fick sitta i bilen två timmar och köra. Sigtuna ligger ca 45 minuter med bil från Stockholm. När jag och Peter kom till stan och jag skulle betala hans massage så märket jag att jag glömt min handväska med plånbok, smink och typ allt hemma. Bara för mig att köra hem igen. Zzzzznark. Kom tillbaka till stan lagom till att Peter var klar.

Nu kommer tjejerna och jag och Liv ska iväg på en kul tjejgrej.

Återkommer med fler bilder 🙂

All Kärlek ❤


2 kommentarer2 kommentarer om “Peters dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här