Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:18 | januari 24, 2017

Girls night out

God kväll vacker. Jag ligger i sängen redo att sova.

Har haft en girls night out och tre av oss har redan däckat 🙂 En hård kväll. 


Jag och de här tre coola tjejerna har ätit middag och varit på biopremiären av Disneys Vaiana.


Åh vad bra den var. Den måste du se!

Jag hämtade dem tidigt från skolan och förskolan sen åkte vi hem och åt lite mellis innan vi gjorde oss klara för att fara till stan.

Vi åt middag på Jamie’s Italian. Jamie Olivers resturang i Stockholm. Den ligger centralt och bra, trevlig atmosfär och personal men maten… den var inte bra. Kanske hade vi bara otur men barnens köttbullar var stenhårda och pastan en klump som knappt inte gick att separera. Min sallad med kyckling var nästintill oätbar. Men vi hade mysigt ändå.


Barnen åt inte upp sin mat men tyckte ändå att det var den bästa restaurangen de någonsin varit på. De målade med kritor och barnmenyn fick de i bilder i en sån där liten röd kikare som byter bilder om man drar i en spak. Minns att jag hade en sån som barn. Det var en riktigt bra och uppskattad idé. Jag, hunden även kallad, åt upp nästan allas rester. Tycker inte om att slänga mat. Strunt samma hur det smakar.Bästisarna Emilia och Liv.


Glada barn, en bra film och popcorn. En bättre tisdag helt enkelt.

Godnattkram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Girls night out”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har aldrig varit där men funderat på att gå dit men varför klagade du inte på maten? dels för egen del men även för andras. Om de inte får återkoppling på maten blir det ju aldrig bättre. Jag har klagat på maten en gång på en restaurang och det var mycket uppskattat faktiskt av dom. Dom tackade för att jag hade sagt till att pastan var hård och inte god. Jag fick ny mat och alla fick efterrätt. Inga sura miner av någon och det är väl det bästa? Det är ju för gästen de är där och om gästen inte kommer tillbaka eller rekommendrar?

  Svara
 • Jo, jag vet att man ska säga till men tycker det är så jobbigt. De gånger jag gjort det så känner jag att de blivit sura och då har jag mer varit rädd för en loska i den nya maten man får 🙂 Det är bra när jag är ute och äter med Peter för han är grym på att säga ifrån. Kram

  Svara
 • Urk, jag har samma erfarenhet av Jamies tyvärr, det var inte kul… Vi sa till och fick in samma sak igen och konstaterade att de kan inte få till det! Så nej, inget att rekommendera.

  Svara
 • Det är väl bättre att klaga på maten om den inte var god än att vara rädd för hur dom ska reagera, då vet dom ju inte om du var nöjd eller inte.
  Sen betala dyra pengar för mat som inte går att äta förstår jag inte sen samtidigt äta upp det för man inte vill kasta maten………… förstår det tyvärr inte.
  Inte ofta jag har klagat på mat men har gjort det några ggr, aldrig att jag äter något som jag inte är nöjd med och sen ska betala för också.

  Svara
 • Åh så roligt 🙂

  Svara
 • Du e för snäll gumman❤ Krya på sig till praise the lord

  Svara