Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:50 | februari 1, 2017

Skotips

God onsdag min vän. Allt väl?

Jag blev hemma med två tjejer idag. Vida har hostat inatt så de får stanna hemma båda två. Kurera sig och vila. De sover fortfarande.

Jag har varit uppe med William och druckit kaffe nu på morgonen. Ska strax väcka de små men passar på att skriva till sig nu när det fortfarande är lugnt 🙂

Har fått väldigt många frågor om mina fina skor som jag ofta har på mig.Sköna, varma och snygga skor från LdiR. Dessvärre har de några år på nacken. De är från deras kollektion 2014. Tror inte de finns kvar längre. MEN jag har hittat några som påminner mycket om dem… dessutom på REA 🙂Dessa hittar du hos Plainvanilla under fliken skor eller REA.


Och dom här är ett par från Billi Bi

Ett tips från mig.

All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Skotips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här