Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:13 | februari 16, 2017

Inget lugn så långt ögat kan nå

God morgon vacker. Hoppas du mår bäst. 

Veckan går i rasande fart och jag har redan börjat känna fredgasvibbar 🙂 Behöver lite good vibes för jag kraxar fortfarande som en skata och är lite smårisig.

Ska äta jobblunch med syrran och SiljaLine idag. Vi ska jobba för dem på lördag. Ett livesänt program i deras kanaler då vi ska ha tävlingar och annat skoj inför lördagens Melodifestival. Hör av mig med all info sen om du vill kika på oss.


Det kommer bli väldigt kul. Aningens flamsigt om jag känner oss två rätt.

Ska ta en stressfri morgon med kaffe och frukost innan jag gör mig klar för att åka in till stan.

Gårdagens läkarbesök med Vida gick bra. Vilken underbar personal det var på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Wow! Så mjuka och varma i sitt sätt att berätta och ta hand om Vida.

Kirurgen som vi träffade berättade att det behövs en operation. Bråcket i ljumsken kan dessvärre bli värre och man behöver sy ihop ”hålet” i bukhinnan. Hon kommer sövas ner. Det tycker jag är jobbigt. Vet att det kommer gå bra och att det inte är farligt. Men det känns i hjärtat. Vida var dock bara glad och lite förväntansfull. 

När William var lika gammal som Vida så sövdes han och fick rör i öron samt att de tog bort hans halsmandlar. Det var läskigt när han blev sövd men allt gick jättebra. Så jag vet lite vad som väntar.

Det enda som kan bli svårt är att Vida måste ta det lugnt två veckor efter operationen. Vida och ordet lugn går inte ihop 🙂

Nu väntar vi på operationstid. Blir det inte akut så inom 2-3 månader. Tjejerna med deras kusin Tim. Det lyser bara bus om Vida. Inget lugn så långt ögat kan nå.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Inget lugn så långt ögat kan nå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Operationen kommer gå bra, precis som det gjorde för vår lilla Filippa, ärret är så litet idag snart 5 år senare att man måste kolla väldigt noga, snittet ligger precis där som ett kejsarsnitt gör, lite på sidan. Det var hennes äggledare som åkt ner. Tänk vilka fantastiska läkare det finns som kan fixa sånt och all vård efteråt, guld värt!

  Svara
 • Underbart med omhändertagande personal. Så glad att bo i Sverige och ha vår fina vård. Kommer gå fint! Min lilla är sövd och opererad flera ggr både i hjärta och ögon. Men det är förstås hemskt jobbigt!! Kram <3

  Svara
 • Fina tjejer!!

  Svara
 • Hej jag opererades för ljumskbråck när jag var 7 år (är 33 nu så det var ett tag sedan). Även då skulle man ta det lugnt. Jag var som Vida, kunde inte sitta still MEN de första dagarna gjorde det lite ont så då ville man inte röra sig och sedan gick det faktiskt rätt bra att busa lite. Vet att jag lekte kurragömma med mina kompisar i skolan och såret läkte fint ändå. Ganska snabbt blev det ett fint litet ärr. Kommer gå jätte bra för Vida med.

  Svara
 • Krya på Vida <3

  Svara