Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:40 | februari 24, 2017

Homeparty och frukostbesök

God kväll min vän. Ligger redan i sängen och kommer somna snart men vill passa på att skriva till dig innan jag tackar för idag.

Har du haft en bra dag?

Började skriva igårkväll men Vida vaknade med så ont i sitt öra (åt skogen med det där peppar, peppar…) så resten av kvällen och natten satt hon i mitt knä. Så nu börjar jag om.

God morgon 🙂 

Jag har inte sovit inatt. Hoppas du har sovit gott. Känns helt okej att natten varit sömnlös för det är ju fredag. 

Idag åker grannpojken Charlie med oss. Hans mamma börjar jobba tidigt idag så han kom hit strax efter 7.

Nu sitter han och Liv i soffan framför Emil i Lönneberga på TV och äter frukost. Vaniljfil med frukt. Det ser ljust ut på frukostfronten för Liv idag. Hon äter!


Mysigt.

Har sån tur. William börjar skolan kl 10 idag så jag kan låta Vida sova vidare när jag kör Liv och Charlie. Mio han tar alltid bussen med kompisar ungefär samtidigt som jag kör.

Peter är iväg på jobb annars delar vi alltid och hjälps åt med barn och hem. Fick frågan varför inte Peter hjälper när barnen är sjuka mm. 

Vi delar på allt. Vi är ett bra team när det kommer till familj, hem och jobb.

Däremot så är det jag som är hemma mest när de är sjuka eller när det är lov. Framförallt så beror det på att jag kan jobba lika bra hemifrån, med stoj och stim runt mig. Jag föredrar t.o.m. det. Min kreativitet mår bra av att det händer saker runtomkring mig. Peter jobbar bättre i lugn och ro på kontoret. 

Sen har vi så olika arbetsuppgifter. Han sköter mer det administrativa (det tråkiga enligt mig 🙂 ) och jag det kreativa som att ta fram kollektioner, införsäljningar till butiker och sociala medier.

Igår var jag och barnen hemma hos en kompis som heter Mari här i Sigtuna. Livs bästis Mollys mamma. Hon hade homeparty med barnklädesmärket Pomp de Luxe.

Åhhhh så mycket fint det fanns. Gick bananas 🙂


Beställde fina mjuka set till Louie samt söta klänningar och set med shorts och blus till flickorna.Mari hade bakat och det bjöds på en väldans massa gott. Kolla bara in de här Dumlekakorna med kladdig kola i mitten. 

Nu är det dags att köra till skolan.

Var rädd om dig. Du är värdefull.

All Kärlek ❤


2 kommentarer2 kommentarer om “Homeparty och frukostbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh älskar homepartys 😀

  Svara
 • Ja men då drar du ändå det tyngsta lasset för hemmet om det är du som vabbar främst, är hemma på lov (jobbar samtidigt?) Och lagar mat och sköter tvätt..?

  Det kan omöjligen gå att jobba heltid 8 timmar ostört hemma med barn farandes omkring. Det ska ordnas mat, aktivering och kanske parera bråk mellan syskon. Då blir det ju mer deltidsjobb/hemmafru/ allti allo.

  Ibland tänker jag att ”jobba hemifrån” är mer något man säger, när särskilt vi kvinnor ofta jobbar med hemarbetet istället när vi ska jobba hemifrån. Och om man dessutom trycker in träning mitt på dan och andra göromål så blir det ju inte många timmar kvar.

  Om du får till allt det du beskriver så är du en superkvinna!
  Var rädd om dig. Och glöm inte att engagera dina stora barn i hemarbete, lära dem tvätta osv.
  Det är jag stenhård med hemma.
  Mycket tjat blir det. Men jag vill främst att mina killar inte blir curlade på samma sätt som t.ex min man blev av sin mamma. Och så många generationer bakom. Att bryta det negativa i könsrollerna känns fortfarande aktuellt år 2017…

  Svara