Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:31 | mars 25, 2017

Spin of hope

God lördag vacker. Hoppas att du har en fin helg.

Jag har precis kommit hem från en timmes spinningpass. Spin of Hope. 

Idag cyklar vi för att stödja och dra in pengar till Barncancerfonden.
Grymma Nette höll i passet.


Känns väldigt bra att vara svettig och trött i benen. 


Har nya träningsbraxer från Casall som sitter som en smäck. Så sköna och snygga. Tänk att jag nuförtiden har fått ett intresse för träningskläder 🙂 Overkligt.

Idag kom Marianne och Urban upp till oss. De ska bo över och mysa med oss, äta middag och umgås. Älskar när de är här.

Tacolördag blir det ikväll. 

Igår var det sushifredag hemma hos Tone. Jag, flickorna, Ewa och hennes flickor var där och åt gott och hade en riktigt fin kväll. 
Så gott och fräscht. 

Jag och Vida bakade muffins och hade en lugn dag igår. Dock är hon sjövild som alltid. Hon har inte ont vilket är bra men hon borde ta det lite lugnt. Hon hoppar, busar, klättrar, ramlar och har sig. Det ska hon inte göra nu när hon är nyopererad. Men hur gör man för att hålla en 4-åring lugn?! Det är omöjligt. I alla fall om man heter Vida.
En liten sockerbagare.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen laga tacomiddag till oss.

Vad gör du ikväll?

Puss ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Spin of hope”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • å jag gör ingenting alls ikväll. Längtar mest att få gå och sova.. trött. kram hannah och familjen! maria e

  Svara
 • Pyssel,pussel, film, plantera ute, göra kollage, måla med vattenfärger, göra garnbollar, leta recept, brodera på kort, leka med stämplar, spela spel, rita en sagobok… Lite förslag på stillsamma aktiviteter till Vida 🙂

  Min kväll blir lugn, titta på tv med min man och äta lite godis 😀

  Svara
 • Storstädat hela dagen, nu däckat nöjd och trött i soffan efter en god middag och gott vin 🙂 Njuter av en ledig och solig helg, och önskar dig en trevlig en :)P s vad duktig du är med träningen !!

  Svara
 • Mysigt ni verkar ha haft det :).

  Ikväll har jag och sonen tittat på film och haft mys, lite EH på det också :).

  Svara
 • Hej, jag undrar bara vilken bakbok använder Vida ?
  Trevlig söndag o kram Kicki

  Svara
 • Din Vida är som min Lucas (snart 7år). När han var fem år bröt han båda benen i ena underarmen, operation och gips. Jag tänkte att nu skulle jag ”skydda” honom så absolut ingenting fick hända och att armen skulle läka på bästa sätt. Några dagar senare kom han och såg jätteglad ut: ”Mamma, nu har jag kommit på en sak! Jag har ju två ben och en arm som är hela kvar, det betyder ju att jag KAN klättra bara jag kommer på hur!!” Vissa barn mår sämre av att vi försöker ”hindra” dem i all välmening än det som kan hända när de rör sig. Det vi kan göra som föräldrar är att försöka förhindra farliga skador (t ex att volter inte får göras på hårt underlag men inte att förbjuda att göra volter) och finnas där när skadorna skett. Skönt att det gått bra med Vida 🙂

  Svara
 • Såklart är man orolig, det tar jag som ett sundhets tecken <3

  Jag är precis lika & dom allra flesta 😉

  Önskar er en vacker söndag <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det var en snygg jacka du hade! En sån vill jag har ha det gött!

  Svara