Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:26 | april 2, 2017

Uteserveringspremiär och kosläpp

Hej min vän. Mår du bra?

Jag kom ner till Båstad och de små vid lunch idag. Utvilad och i ett lyckorus. Wow vad ljuvligt det var på BjertorpSlott. Om jag njöt? Till fullo.

Som jag skrev igår så skulle jag dra på mig morgonrocken och bara vara på rummet resten av kvällen… och det gjorde jag.

Jag beställde upp min middag till rummet, tittade på Talang medans jag åt, flyttade sen över till sängen, sippade lite rött och låg där och läste innan jag somnade. Sov med öppna balkongdörrar så det var så svalt och skönt i rummet men jag låg varm under det tjocka, fluffiga täcket.

Vaknade tidigt och åt frukost i min ensamhet. Njöt in i det sista. Jag ska dock inte sticka under stolen med att jag var liiite rastlös och saknade mitt vardagliga kaos en aning. MEN detta var och är ändå något som jag gärna gör om.Jag plockade upp Peter på vägen ner till Båstad. Han hade en kväll med kompisar i Göteborg och sov kvar där.

Väl hemma så for vi till Torekov. Strosade runt, letade snäckor och Pokémon med tjejerna och åt räkor på en uteservering. Äntligen var det dags för uteserveringspremiären. Våren gör mig så glad. Påminner lite om ett kosläpp när jag släpps ut i vårsolen 🙂


Med solen i ögonen. Älsk på det!

Ha nu en fin söndagkväll.

All Kärlek ❤


3 kommentarer3 kommentarer om “Uteserveringspremiär och kosläpp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack snälla för dina fina ord igår o för din omtanke❤️❤️❤️ Det blir bra det här… Blev någon tår nu ikväll när jag råkade se makens sms-växling m den nya kvinnan…. men det går nog över. Den viktigaste skatten ligger o sussar bredvid mig här☺️❤️❤️❤️
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Åh vilken underbar miljö :). Lät otroligt härligt att sova med öppen balkongdörr också 🙂

  Svara
 • Åh Torekov… Där har jag tillbringat några somrar och tagit en hel del dopp från morgondoppsbryggan ❤

  Svara